Дорогі палітра тіней для повік

Стартова ціна - 10 грн

Бліц-ціна - 300 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 2 роки
101 лот

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

унікальне поєднання кольорів

різноманітні фініші

висока пігментація

Бренд Lamel Cosmetics вважає, що краса приховується в різноманітності. Саме з такою думкою була створена колекція косметики The Myth Of Utopia, яка подарує Вам можливість зробити макіяж, що підкреслить Ваші індивідуальні особливості.

Якщо Ви любите повну свободу самовираження та експерименти, косметика The Myth Of Utopia створена саме для Вас!

Палітра тіней LAMEL The Myth of Utopia № 401 містить 16 яскравих тіней з різними фінішами. З їх допомогою Ви створите неперевершений денний макіяж, а також більш глибокий і ефектний вечірній образ. Це унікальне поєднання неповторних відтінків неодмінно сподобається всім, хто любить незвичайні поєднання та яскраві кольори.

Тіні для повік, що знаходяться в прекрасній палітрі Lamel Cosmetics The Myth Of Utopia, чудово розтушовуються. Вони не осипаються і тримаються на повіках весь день. Інноваційна, високопігментована формула тіней гарантує рівномірне, сильне покриття та інтенсивний колір вже після першого руху.

Палітра тіней для повік Myth Of Utopia 401 - це фантастичний косметичний засіб, завдяки якому Ви легко зможете створити неперевершений макіяж очей для будь-якого випадку.

Стан продукту:

новий, в картонній коробці

Упакування:

16 г

Термін придатності:

6 місяців з моменту відкриття