♡♡ DKNY be Delicious fresh Blossom жіночі парфуми 10 мл ♡♡

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 2 рази

Ставки приймаються до 15 вер. 19:50


На Кашалоті 7 роки
86 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

DKNY Be Delicious Fresh Blossom жіночі мініпарфуми в ручці 10 мл (pen tube)

Чудовий аромат парфумів Donna Karan Be Delicious Fresh Blossom створений як парфумерний символ весняної пори — пробудження природи. У цій парфумованій воді стільки легкої свіжості та сонячного тепла, що будь-яка дівчина відчує, як разом із теплими нотками, пробуджується і її душа, як хочеться радіти життю та танцювати серед весняних трав.

Разом з ароматним букетом конвалії, троянди та тендітного жасмину, ви відчуєте справжню силу життя. Адже скільки зусиль потрібно кожній квітці, щоб пережити люту зиму, холод і сірість знову відродитися. І ця колосальна сила життя влилася у флакон із парфумами, щоб потім і ви змогли отримати унікальний дар: надихатися красою природи та відчувати крила за спиною. Фруктова частина композиції Donna Karan Be Delicious Fresh Blossom нагадує про те, що з поверненням тепла, у нашу втомлену від зими душу, потрохи перетікають сили оновленого простору. Разом із цим ми знову вчимося радіти, грайливо сміятися, і просто бути щасливими, від того, що над головою чисте мирне небо з його лазур'ю, а сонячні промені грають на нашому обличчі.

Цей продукт підійде дівчатам ніжним і жіночним, які самі подібні до Царівки-весні. Щоб швидше відійти від сірих холодних буднів і втоми, дозвольте собі зануритися в фруктово-квітковий аромат парфумів Donna Karan Be Delicious Fresh Blossom.