Дитячий смарт-годинник Amigo GO004 Pink (746404)

Стартова ціна - 800 грн

Бліц-ціна - 800 грн

Крок ставки - 20 грн

Торги закриті


На Кашалоті 6 роки
0 лотів

Укрпошта, Нова пошта, Ще 1
Передоплата на картку/рахунок, Післяплата
Повернення та обміну немає

Про товар

Купляли своїй дитині, але вона його так і не одягнула ні разу((((

Все на місці. Все працює. Навіть не клеїли ще плівки для захисту скла

Така модель коштує зараз від 1499, віддаю дешевше

Опис:

Дитячий розумний годинник-трекер AmiGo GO004 Camera LED, найкращий високоякісний доступний смартгодинник для дітей, що підтверджено номінацією високою національною премією «Вибір Року», в якій дитячий годинник AmiGo, здобули перемогу! Дитячий годинник-трекер AmiGo GO004 Camera LED, це свобода від переживань, та надійний захист дітей, від небажаних подій!

AmiGo GO004 Camera LED дають можливість батькам завжди знати де знаходиться їхня дитина і що відбувається поруч. Завжди можна зателефонувати або приховано прослухати обстановку. Дитина в будь-який потрібний момент, може зателефонувати прямо з годинника батькам, а в екстреній ситуації відправити сигнал тривоги SOS рідним прямо на мобільний, одним натисканням кнопки на корпусі!

У AmiGo GO004 Camera LED багато переваг. Це простота в користуванні та безкоштовний додаток для смартфонів iPhone та Android, вхідні та вихідні дзвінки, прослуховування, відстеження батьками розташування дитини в реальному часі, можливість встановлення батьками географічних зон, можливість мікрочату, сенсорний екран, вбудована камера, вбудований яскравий LED-ліхтарик, що навчають логічні ігри, та багато іншого.

Вибираючи годинник AmiGo, батьки отримують якісний і надійний захист дитини!