дитяче харчування

Стартова ціна - 300 грн

Бліц-ціна - 600 грн

Крок ставки - 50 грн

Торги закриті


На Кашалоті 11 роки
5 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Humana 1 - суха високо адаптована початкова молочна суміш з пребіотиками галактоолігосахаридами (ГОС), поліненасиченими жирними кислотами LC PUFA і нуклеотидами, для доношених здорових малюків від народження до 6 місяців. Розроблена на основі наукових досягнень, клінічних досліджень та відповідно до вимог законодавства ЄС 2020!

Особливості складу:

Збалансований склад для оптимального розвитку:

- Основні інгредієнти: демінералізована суха сироватка, знежирене молоко та лактоза (основний вуглевод грудного молока) забезпечують вашого малюка необхідними білками та вуглеводами для здорового росту.

- Галактоолігосахариди (5%): Природні пребіотики, що сприяють дозріванню здоровій мікрофлорі кишечника, підтримують імунітет та зменшують ризик розвитку кишкових інфекцій.

- Співвідношення сироваткових білків і казеїну – 60 : 40, що подібне до співвідношення білків в грудному молоці

- Містить нуклеотиди для розвитку імунної системи та формування імунної відповіді, сприяють дозріванню кишечника та його нормальному функціонуванню.

- Збагачена таурином, холіном та інозитолом, які сприяють розвитку головного мозку та зору, є необхідними для розумового розвитку, впливають на обмін жирів (основне джерело енергії для новонароджених та грудних дітей).

Вітаміни та мінерали для зміцнення імунітету:

- Комплекс вітамінів (A, C, D, E, K, B-група): Забезпечує підтримку імунної системи, здоров'я кісток, шкіри та загального розвитку.

- Мінерали (залізо, цинк, кальцій, магній): Важливі для формування кісток, зубів та підтримки здорового обміну речовин.

- Суміші Humana містять залізо у вигляді новітньої сполуки – бісгліцинату заліза, який має підвищену біодоступність (всмоктування у кишечнику в 4 рази вище, ніж у звичайних сполук заліза), і завдяки цьому потребує меншої кількості споживання. На відміну від звичайних сполук бісгіцинат заліза не подразнює ніжну слизову шлунку, не визиває шлунково-кишкових дисфункцій (нудота, закрепи або навпаки більш рідкі випорожнення), не має токсичного впливу на мікрофлору кишечника. Рекомендований для лікування ЗДА.

Безпечність та якість:

- Високі стандарти якості: Виготовлено з використанням новітніх технологій та під суворим контролем якості.

- Без ГМО і штучних добавок: З турботою про здоров'я вашої дитини

Упаковка містить 1 пакет 600 г.

600 г сухої суміші = 44....Humana 2 — суха високо адаптована молочна суміш для подальшого годування з пребіотиками галактоолігосахаридами (GOS), LC PUFA та нуклеотидами для здорових дітей від 6 до 12 місяців. Розроблена на основі наукових досягнень, клінічних досліджень та відповідно до вимог законодавства ЄС 2020 ...2 пакета по 300грам =600грам...ціна лоту за одну шт.