Дитяча 3D ручка Дельфін + Пластик 8 кольорів

Стартова ціна - 530 грн

Бліц-ціна - 530 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 3 рази

Торги закриті


На Кашалоті 5 роки
128 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Опис

Не знаєте, чим зайняти дитину? Ваша дитина любить малювати? Тоді ця ручка саме для вас! Після того, як ваша дитина візьме ручку в руки, скульптор і художник прокинуться в ній! Зможе втілити всі свої ідеї та створити неповторні шедеври!

3D-ручка - це оновлена модель вже перевіреного пристрою. Як і раніше, 3D-ручка має найкращу ергономіку, приємний на дотик матеріал корпусу та невелику вагу, що дозволяє вам і вашій дитині малювати набагато довше.

Ручка створена спеціально для дітей. Він має вбудований акумулятор і не має підвісного дроту, який буде заважати малюкові. Це означає, що ручка заряджається за допомогою USB-порту, який підключається до будь-яких пристроїв. Носик ручки керамічний, а не залізний, тому він не нагрівається так сильно. Температура плавлення пластику становить 50 градусів.

На 3D-ручці є 3 кнопки:

1. Ввімкнення/вимкнення При включенні загоряється червоний індикатор. Зачекайте 30 секунд, а колір лампочки зміниться на зелений, що означає, що ручка готова до використання.

2. Кнопка керування швидкістю виходу пластику.

3. Найбільша кнопка є основною кнопкою керування. Натисніть один раз і почніть творчий процес, натисніть ще раз, і вона зупинить свою роботу.

Цей набір містить біопластик, який не пахне.

У комплекті:

– 3D ручка;

- 8 кольорів пластику;

– USB-швидк;

- Детальна інструкція російською мовою.

- Книжка з шаблонами;