Дисколампа різнокольорова обертається Нова

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 1 раз

Ставки приймаються до 23:53


На Кашалоті 11 роки
179 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Дисколампа різнокольорова обертається

Нова

Дисколампа світлодіодна не тільки освітлює кімнату різнобарвними проєкціями променів, але ще й обертається. Увімкніть улюблену музику та влаштуйте дискотеку. Усередині лампи поміщені червоні, зелені та сині світлодіоди. Зверху вони закриті прозорою пластиковою колбою з безліччю граней. Це дає змогу отримати м'яке розсіяне світло, яке проєктується на стіни та стелю, створюючи ефект дискотеки. У рух LED-лампа приводиться за допомогою невеликого двигуна. Світлодіодна лампа для вечірок розроблена зі стандартним патроном, що дає змогу використовувати її як звичайну лампочку. Її можна встановити в люстрах, нічниках, торшерах, настільних лампах. Це не становить труднощів, під час увімкнення дисколампи загоряються світлодіоди та колба обертається навколо своєї осі.

 Розміри: 17,0 см х 8,0 см х 8,0 см Вага: 223 г

***

Уважно читайте опис лота і робіть ставочки усвідомлено, якщо виникнуть питання, завжди з радістю на них відповім!

Будь ласка, натискайте на ставку, коли лот вам підходить і ви уточнили все, що хотіли ПІД ЧАС аукціону! Давайте шанувати один одного!

КОМІСІЮ не приймаю, набридло йти на поступки слухати про «випадково натиснула на ставку» та інші історії, тож БЕЗ ОБРАЗ.

Камера не завжди точно передає колір, прошу це врахувати. Сумніваєтесь у кольорі, питайте. Фото на собі не роблю.