дезодорант розмарин та лаванда,Arm & Hammer, Essentials

Стартова ціна - 215 грн

Бліц-ціна - 215 грн

Крок ставки - 20 грн

Торги закриті


На Кашалоті 4 роки
0 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

Arm & Hammer, Essentials, дезодорант із натуральними дезодорувальними речовинами, 71 г

24 години захисту від запаху

Стандарт чистоти

Без алюмінію, парабенів і фталатів

Тепер з більшою кількістю зволожувальних та дезодорувальних речовин

Містить харчову соду Arm & Hammer™ і натуральні рослинні екстракти для вбирання запахів і боротьби з ними.

-

Essentials – це унікальний гіпоалергенний дезодорант, створений на основі природніх олій, рослинних екстрактів та харчової соди. Він швидко і без проблем нейтралізує сторонні запахи, що походять від тіла, а також:

завдяки деревному маслу гваякового дерева підвищує тонус шкіри, освітлює пігментні плями в зоні обробки, знімає роздратування, сприятливо впливає на стан вікового епідермісу;

за рахунок кедрової олії надає шкірним покривам еластичність і м’якість, уповільнює процес старіння дерми, підвищує пружність;

знезаражує шкіру, пригнічує розвиток та життєдіяльність патогенних бактерій, усуває запальні реакції, знімає свербіж та почервоніння, що обумовлено присутністю у складі косметичного засобу бікарбонату натрію ;

чудово зволожує епідерміс, активізує вироблення в ньому білка колагену, розгладжує, живить шкіру, має протизапальну та кератолітичну дію, захищає покриви тіла від несприятливих зовнішніх факторів завдяки алантоїну .

Дезодорант Essentials. Основою дезодоруючого засобу є суміш ефірних олій цілющих рослин.

Олія плодів коріандру служить потужним природним антисептиком, що пригнічує розвиток і розмноження на поверхні шкіри патогенної мікрофлори. Також сприяє швидкому загоєнню дрібних пошкоджень епідермісу та чинить протинабрякову дію.

Олія листя розмарину – має в’яжучі, тонізуючі та протизапальні властивості. Зменшує вироблення шкірного сала та поту, підвищує пружність, гладкість та еластичність шкіри; стимулює у тканинах кровообіг, усуває сухість дерми. При цьому зовсім не забиває пори.

Олія квіток лаванди – нейтралізує запах поту, вирішує проблему висипу, вбиває вірусну інфекцію шкіри, освіжає епідерміс, виводить із клітин шлаки та токсини, знімає запалення, стимулює клітинне оновлення тілесних покривів.