Дезінфікуючій, високоефективний очищувач для пральної машини 12шт

Крок ставки - 10 грн

Ставки приймаються до 5 жовт. 07:21


На Кашалоті 12 років
221 лот

Укрпошта, Нова пошта, Ще 1
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Високоефективний очищувач пральної машини має потрійну дезактивуючу здатність. Таблетка менша і тонша, має більшу здатність проникати, розчинятися і руйнувати рештки, які викликають запах, очищувати краще, ніж відбілювач. Підходить для всіх пральних машин.

Рекомендується використовувати один раз на місяць, щоб ваша пральна машина була чистою і свіжою. Коли ваша пральна машина чиста, це запобігає вторинне забруднення вашого одягу, і вона виходить з пральної машини, яка пахне як нова.

Інструкції за застосуванням:

1. Переведіть пральну машину в режимі прання. 

2) Помістіть дві-три таблетки в барабан пральної машини, наповненої водою, запустіть пральну машину на 5 хвилин, щоб продукт повністю розчинився. Коли забруднення Використайте температуру води 40-60 градусів, щоб стимулювати активний кисень, ефективність дезінфекцій краще.

3) Відключіть живлення і витримаєте протягом 30 хвилин, щоб продукт повністю проникав, щоб отримати найкращий ефект дезінфекцію.

4. Після замочування запустіть процес прання «вимика-положення-віджим" і один раз запустіть пральну машину, щоб видалити бруд. Якщо все ще залишається бруд, повторіть крок 4, а потім витріть бруд, прикріплений до внутрішнього циліндра.

Упаковка 12шт по 15грам