Денний крем від зморшок та для пружності шкіри обличчя та шиї lift pro collagene 7ml yves rocher

Крок ставки - 5 грн

Товар продано 1 раз

Ставки приймаються до 14 лист. 11:02


На Кашалоті 6 роки
132 лота

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Ів роше

Денний крем Lift Pro-Collagène з легкою текстурою інтенсивно зволожує шкіру обличчя, наповнює її об’ємом та розгладжує. Поступово шкіра стає більш пружною та еластичною. Вже за 4 тижні зморшки помітно зменшуються1.

Тип шкіри: для всіх типів.

Текстура: легка, кремова.

Рекомендації щодо нанесення: наносьте вранці на очищену шкіру обличчя після використання сироватки.

Догляд збагачений потрійним комплексом природних інгредієнтів – рослинним колагеном, мезембріантемумом кришталевим та гіалуроновою кислотою.

Завдяки унікальному процесу рослинної біотехнології та кріоекстракції активні молекули колагену зберігають всю ефективність у догляді Lift Pro-Collagène. Вони відновлюють матрикс дерми – каркас глибокого шару шкіри – методом реорганізації колагенових волокон. Шкіра стає пружною, а контури обличчя – більш виразними день за днем.

У серці клітин діє і Мезембріантемум Кришталевий. Родом із південно-африканської пустелі, він звик адаптуватися до екстремальних умов виживання та чинити їм опір. Через це отримав другу назву – Рослина Життя. Завдяки 12 рокам досліджень та 3 патентам2, вчені Yves Rocher створили запатентований екстракт Мезембріантемума з винятковою омолоджувальною силою: від рослин – до вашої шкіри. Він стимулює антивікові механізми всередині шкіри та підвищує вироблення 100% високомолекулярної гіалуронової кислоти3 природного походження.

Гіалуронова кислота — унікальний природний філер. Вона наповнює шкіру ідеальним зволоженням, таким чином зменшуючи прояв мімічних та вікових зморщок. 

Результат – ніжна та гладенька шкіра, пружність та розгладження день за днем.

Тестовано під дерматологічним контролем. Клінічно доведена ефективність.

 

РЕЗУЛЬТАТИ КЛІНІЧНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ

80% ЖІНОК ШКІРА СТАЛА БІЛЬШ ПРУЖНОЮ1

Вже з першого нанесення:

90% зморщок скорочуються4

+46% зволоження5

Після 4 тижнів використання крему:

88% стверджують, що шкіра стала розгладженою1;

83% стверджують, що шкіра стала більш еластичною1: