♕ Демісезона куртка Softshell, підкладка з мікрофлісу, від Tchibo (Німеччина), р.: 50-52 (L євро)

Стартова ціна - 800 грн

Бліц-ціна - 800 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 2 роки
2,9 тис. лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Оригінальний переклад опису з офіційного сайту через гугл перекладач, без редагування.

Куртка Softshell Якщо вам подобається бути на вулиці, ви не дозволите неспокійній погоді втримати вас. Ви просто повинні бути готові. Завдяки системі Clima Protection System і екологічно чистому просоченню ecorepel®, ця куртка soft shell є вітронепроникною, водовідштовхувальною та дихаючою, а також має приємну м’яку теплу внутрішню підкладку.Для будь-якого відпочинку на свіжому повітрі. з трохи подовженою спинкою. Передня блискавка має захист для підборіддя, поділ можна регулювати за допомогою внутрішнього шнурка, а еластичний матеріал особливо міцний і швидко сохне - ідеально підходить для будь-якої активності на свіжому повітрі, від походів до велосипедів. Чоловіча куртка має нагрудну кишеню і дві бічні кишені, всі на блискавці. Посадка: вільно прилягає до тіла.

Колір: Темно-синьо-блакитний із плямами.

Матеріал: Зовнішній матеріал одного кольору 92% поліестер, 8% еластан Зовнішній матеріал із плямами 100% поліестер Підкладка 100% поліестер.

Вітронепроникний, водовідштовхувальний і дихаючий завдяки системі кліматичного захисту|Матеріал верху витримує водяний стовп до 3000 мм|З екологічно чистим просоченням ecorepel®|Еластичний, міцний і швидковисихаючий - ідеальний для активного відпочинку|М'який, зігріває внутрішня підкладка з мікрофлісу

"""

ПОГ: 60 см,

Довжина рукава: 67 см,

Довжина: 69 см, Плечі: 45 см.

"""

Заміри можуть мати похибку вимірювання ± 1/2 см

Шановні покупці! Одяг бренду практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту Бірки зрізають на оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд.

Це абсолютно новий одяг!

Можливе відправлення посилок за кордон в будь-яку країну.

  • SvetaG 24 квітня, 19:55

    800