Декоративний міскантус китайський і колосняк блакитний

Крок ставки - 10 грн

Ставки приймаються до 27 жовт. 21:17


На Кашалоті 7 років
11 лотів

Укрпошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

в лоті 2 пучка як на фото3 (міскантус і колосняк )

кущ росте висотою 70см . з колосками 120см .колосняк не вибагливий до спеки і морозу . гарно дивиться на альпійских гірках .рокарія . камянистих садах.

Міскантус китайський Red Chief, Miscanthus sinensis Red Chief - багаторічна декоративна трав'яниста рослина (декоративний злак, трава) для сонячного саду.

Опис: Дуже красивий середньорослий злак. Росте ефектним невисоким округлим декоративним кущем. Квіти - високі прямі волоті - яскраві, бордово-червоні, розквітають з літа. Листя зелене, вузьке, восени набуває темно-червоно-помаранчевих відтінків. Цвітіння серпні - жовтень, восени волоті світлішають і ледь в'януть.

Розміри: висота 1,2-1,5 м.

Застосування: Застосовується в одиночних і групових посадках у квітниках, міксбордерах, для прибережних посадок, суцвіття використовують при складанні флористичних

Виростання: сонце. 

Віддає перевагу пухкому, родючому, помірно вологому, добре дренованому ґрунту. Чутливий до нестачі вологи, полив має бути рясним і регулярним. Може рости в півтіні, але краща посадка на відкритому сонці. Сорт має високу морозостійкість.