Цікавий набір для виготовлення паперу своїми руками Vatos

Крок ставки - 10 грн

Ставки приймаються до 25 жовт. 20:39


На Кашалоті 10 роки
296 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Цікаві набори іграшок для виготовлення паперу своїми руками з інструментами для малювання, за допомогою яких діти можуть навчитися та отримати досвід виготовлення паперу, що може покращити їхні практичні здібності, творчі здібності та кольори, а також інтерес до науки та малювання.

100% БЕЗПЕЧНИЙ МАТЕРІАЛ】:sparkles: Виготовлений з екологічно чистого пластику високої майстерності, цей набір шкільного художнього приладдя є міцним і безпечним для дітей. Усі частини пройшли стандарти ASTM, CPC та CE.

Простий у використанні: завдяки простим у виконанні інструкціям і простому дизайну набір для дитячого садка є веселою грою або ідеальним вибором навчальної іграшки для дітей, щоб переробляти власний папір, щоб робити та малювати більше. Діти також можуть творити мистецтво на виготовленому папері.

Креативний подарунок для дітей - :sparkles: Яка дитина відмовиться від цього унікального та захоплюючого набору Монтессорі в подарунок. Ідеально підходить для Різдва, днів народжень, свят або будь-якої події. Ваша дитина точно буде задоволена цим, і ви побачите, які класні твори вони створюють.

Комплектація на фото. Не вистачає одного трафарету та деталі (фото 10 ).

Усі інші комплектуючі або нові або мають стан нових.