Цікавий дорогий набір для виготовлення паперу своїми руками Vatos

Крок ставки - 20 грн

Ставки приймаються до 2 лист. 21:48


На Кашалоті 10 років
319 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Цікаві набори іграшок для виготовлення паперу своїми руками з інструментами для малювання, за допомогою яких діти можуть навчитися та отримати досвід виготовлення паперу, що може покращити їхні практичні здібності, творчі здібності та кольори, а також інтерес до науки та малювання.

100% БЕЗПЕЧНИЙ МАТЕРІАЛ】:sparkles: Виготовлений з екологічно чистого пластику високої майстерності, цей набір шкільного художнього приладдя є міцним і безпечним для дітей. Усі частини пройшли стандарти ASTM, CPC та CE.

Простий у використанні: завдяки простим у виконанні інструкціям і простому дизайну набір для дитячого садка є веселою грою або ідеальним вибором навчальної іграшки для дітей, щоб переробляти власний папір, щоб робити та малювати більше. Діти також можуть творити мистецтво на виготовленому папері.

Креативний подарунок для дітей - :sparkles: Яка дитина відмовиться від цього унікального та захоплюючого набору Монтессорі в подарунок. Ідеально підходить для Різдва, днів народжень, свят або будь-якої події. Ваша дитина точно буде задоволена цим, і ви побачите, які класні твори вони створюють.

Комплектація на фото. Не вистачає одного трафарету та деталі (фото 10 ). На функціональність набору ніяк не впливає!!!

Усі інші комплектуючі або нові або мають стан нових.