Чохол Silicon case на Iphone 7

Стартова ціна - 70 грн

Крок ставки - 5 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 12 роки
15 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Чохол Silicone Glass Case рожеве золото – Зовнішнє покриття чохла виготовлене із щільного силікону. Захищене від мікродрапин та тріщин, воно тривалий час зберігає свою цілість. Внутрішнє покриття захищає панель смартфона від потертостей та пилу. Додаткове окантування у відділі камери захищає її від тріщин. Ультратонкий та оригінальний дизайн, приємний на дотик зручний у використанні.

особливості:

Оригінальний дизайн

Виключається деформація та вицвітання

Забезпечує надійний захист від сколів та потертостей

Силіконовий обідок максимально щільно фіксує телефон

Тонкість, легкість та міцність

Отвори ідеально збігаються з роз'ємами та елементами управління, тому при експлуатації немає необхідності витягувати девайс із чохла.

Чохол Silicon case на Iphone 7 (Рожевий/Pink Sand) Пудра та бордовий

з підкладкою всередині

Виготовлений із використанням нової формули "рідкий силікон", яка підсилює захист смартфона завдяки багатошаровій конструкції чохла та посиленим бічним стикам.

Тришаровий захист смартфона з мікрофібри, класичного термополіуретану та покриття Liquid Silicone забезпечує правильну амортизацію в разі падіння пристрою.

Вологостійка поверхня

Приємна soft-touch поверхня м'яко та приємно лягає в руку, не ковзає, а міцний силікон гарантує зносостійкість і довговічність аксесуара.

Завдяки водовідштовхувальним властивостям силікону чохол не боїться ні дощу, ні вологи. А колір моделі залишиться таким же яскравим і насиченим навіть після тривалого використання.

М'яка підкладка всередині

Логотип Apple тактильно не відчувається — це високоякісне лазерне нанесення, як і в оригінальній продукції. Не затирається й надає вашому ґаджету стильність і оригінальність, на відміну від аналогічних копій, де "яблуко" зроблене з пластику та "інкрустованому" у поверхню або наклеєне поверх силікону.

Усередині чохла — тонка мікрофібра, яка запобіжить потраплянню пилу та бруду на оригінальний корпус вашого ґаджета. Водночас вона плавно та точно облягає пристрій, щоб всебічно захищати його.

Silicone Case піклується не тільки про корпус, але й про дисплей смартфона. По всьому периметру є спеціальні бортики, які допомагають захистити його лицьову поверхню. Завдяки цьому Ви зможете без побоювань розміщувати телефон екраном вниз

У силіконовому чохлі передбачені всі необхідні вирізи, які повністю збігаються з функціональними компонентами смартфона. Вони розміщені точно на своєму місці, тому абсолютно не заважають використанню камери, кнопки переходу в беззвучний режим, Lightning порту, динаміків. Кнопки регулювання гучності та блокування повністю закриті чохлом, але це ніяк не впливає на їхню чутливість. Вони легко натискаються, без зволікань виконуючи потрібне завдання

Пудра-ідеал, Бордо - дуже гарний стан

Чохли в ідеальному стані

Всі три чохли одним лотом

Терміново!!!