Чарівна зимова дитяча трикотажна шапка від бренду kiabi (франція)

Крок ставки - 10 грн

Ставки приймаються до 1 лист. 19:10


На Кашалоті менше року
32 лота

Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Післяплата
Повернення та обміну немає

Про товар

Лот на одну шапку! Пишіть в особисті який розмір вам потрібен після формування замовлення - завжди почую ваші побажання!)

Пропоную вам якісні аксесуари для дітей від відомої французької фірми Kiabi. Одяг KIABI для дітей – справжня знахідка для батьків. Бездоганна якість дитячого одягу KIABI підтверджує сертифікацію з урахуванням європейських вимог. Красиві універсальні моделі з якісного трикотажу, зручні та прості у догляді, дуже полюбилися малюкам та їхнім батькам.

Всі речі нові, з бирками, якість – сток Люкс.

Пропоную вам чарівну трикотажну дитячу шапку від бренду Kiabi! Ця стильна шапочка не тільки зігріє в холодну погоду, але й подарує малюкові затишок та комфорт завдяки м'якій флісовій підкладці. Завершальний штрих — пухнастий помпон, який надає виробу веселого та модного акценту. Шапка ідеально сидить, захищаючи вушка від вітру, а універсальний дизайн легко поєднується із будь-яким зимовим гардеробом. Виберіть надійну якість від Kiabi, щоб малюку було тепло та весело в будь-яку погоду!

Як правильно визначити розмір! Я вказую вам розмір виробника на бирці. І, для вашої зручності, я перекладаю розмір в українську – вік дитини та об'єм голови. Орієнтуйтесь на український розмір, і у вас все вийде!

РОЗМІРИ:

1. РОЗМІР: 4/5А – 4-5 роки; 48-50м

НАЯВНІСТЬ: 1 комплект

2. РОЗМІР: 6/8А – 6-8 років; 50-52см

НАЯВНІСТЬ: 1 комплект

3. РОЗМІР: 10/12А – 10-12 років; 54-56см

НАЯВНІСТЬ: 1 комплект

СКЛАД: верх і підкладка - 42% акрил; 30% поліестр; 28% нейлон

Оздоблення - 100% акрил

Стан: СтокЛюкс

Виробник: Kiabi, Франція

Підписуйтесь на сторінку магазину, щоб стежити за щотижневими оновленнями та акціями!