бюстгальтер triumph 85-90-95-100 Е,D,F

Стартова ціна - 140 грн

Бліц-ціна - 240 грн

Крок ставки - 20 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 9 роки
147 лотів

Укрпошта, Нова пошта, Ще 1
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою, Ще 1
Повернення та обміну немає

Про товар

бюстгальтери в ідеальному стані. набагато гарніші ніж на фото. в лоті один на вибір. по ставці можна декілька. наче всі фірми triumph. бірки зрізані. є краєчок. орієнтир на заміри. верхній ширина чашки з урахуванням глибини 26см, висота чашки з урахуванням глибини 21см, довжина ліфа в спокійному стані 84см, тягнеться до 117см.

середній майже такий самий, ширина чашки з урахуванням глибини 25см, висота чашки з урахуванням глибини 20см, довжина ліфа в спокійному стані 84см, тягнеться до 117см

нижній бюстгалтер. ширина чашки з урахуванням глибини 26см, висота чашки з урахуванням глибини 21см, довжина ліфа в спокійному стані 82см, тягнеться до 117см. орієнтир розмір 95Е, але орієнтуйтесь на заміри, бо бірочок вже немає. стан ідеальний. опис з сайту. Зменшуючий бюстгальтер Essential Minimizer від бренду Triumph створений для задоволення потреб пишної форми грудей. Неущільнені чашки зі спеціальними кісточками ідеально прилягають до бюста, а високий центр утримує груди разом. Широкі бретельки знімають навантаження зі спини та шиї. Застібка ззаду на два гачки з трьома положеннями. у бежевому кольорі.

Відгуки

Товар відповідає опису. В чудовому стані.