Bvlgari Le Gemme Coralia

Стартова ціна - 10 грн

Бліц-ціна - 110 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 2 рази

Торги закриті


На Кашалоті 14 роки
57 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬ ●

❤ ДОБРО ПОЖАЛОВАТЬ ❤

❤ ПРИ ПОКУПКЕ НА 1000 грн, БЕСПЛАТНАЯ ДОСТАВКА УКРПОЧТОЙ ❤

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬ ●

Bvlgari Le Gemme Coralia

Объем 60 мл

верхние ноты Розовый перец Мандарин

средние ноты Кожа Османтуc Корень ириса

базовые ноты Мускус Серая амбра

Это парфюмированная вода, созданная для красавиц, которые разрушают традиции. Теперь ультрачувственность и ультраженственность больше не миф, а ароматическая реальность.

Coralia Bvlgari - це чарівний аромат для жінок, який належить до східних квіткових ароматів. Назва аромату в українській транскрипції звучить як "Коралія Булгарі", що означає "коралова квітка від Булгарі". Створивши цей аромат, парфумер Sophie Labbe намагалася передати чарівну красу коралових квітів, що ростуть на берегах Середземного моря.

Верхні ноти Coralia Bvlgari - це розовий перець і мандарин, які надають аромату свіжості та легкості. Серцевину складають ноти кожи, османтусу та кореня ірису, які додають аромату глибини та тепла. Базові ноти - це мускус і серая амбра, які створюють вишуканий та затишний шлейф.

Coralia Bvlgari - це аромат, який підходить для вечірнього використання, особливо в холодну пору року. Він чудово пасуватиме жінкам, які люблять стильну та елегантну парфумерію з глибокими нотами. Стійкість аромату дуже висока, він зможе залишатися на шкірі до 8 годин.

Bvlgari - це визнаний світовий бренд парфумерії, який заснований в Італії. Кожен аромат цього бренду - це справжнє мистецтво, що створене з використанням тільки найкращих інгредієнтів. Купуючи парфуми Bvlgari, ви можете бути впевнені в їх якості та ефективності.

Якщо вам сподобався Coralia Bvlgari, то можливо вам сподобаються і інші аромати цього бренду, такі як Omnia Crystalline, Goldea або Splendida Jasmin Noir. В нашому інтернет-магазині парфумерії ви можете замовити чудовий аромат Coralia Bvlgari за доступною ціною та отримати задоволення від його чарівного аромату.

=======================================

Предоплата на карту Приватбанка.

Лоты комбинируются

Доставка оплачивается при получении:

Новой почтой и укрпочтой стандарт. Отправка в течении 3 рабочих дней

❤ ПРИ ПОКУПКЕ НА 1000 грн, БЕСПЛАТНАЯ ДОСТАВКА УКРПОЧТОЙ ❤

делая ставку, вы соглашаетесь с условиями продавца

возврат и обмен не предусмотрен

претензии по порче, браку, недостаче товара в посылке принимаются только с актом осмотра Укрпочты, либо Новой почты