Бутылочка распылитель со спреем для пищевых жидкостей (масло, уксус, соус) 100мл

Крок ставки - 5 грн

Товар продано 12 разів

Ставки приймаються до 10 трав. 20:59


На Кашалоті 5 роки
1,1 тис. лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

Спрей для олії - незамінна річ на кухні. Він допоможе рівномірно нанести потрібну кількість олії, оцту, вина або соєвого соусу на продукти. Розпилювач використовують для приготування салатів, випічки, барбекю тощо.

Главна перевага - эргономічний дизайн. Прозорі стінки дозволять легко визначити, що саме знаходиться всередині і кількість рідини, що залишилася. Велика кнопка натискання легко реагує на ваші рухи і відмінно контролює дозування. Компактні розміри дозволяють взяти з собою розпилювач на природу, щоб зробити ваші барбекю або шашлик ще смачнішими.

Рекомендації щодо використання:

Щільність олії відрізняється від щільності води, тому є деякі нюанси, які варто враховувати. Якщо ви використовуєте спрей для оливкової або соняшникової олії, тримайте пляшечку трохи вище, ніж зазвичай і в максимально вертикальному положенні - це допоможе домогтися ефекту «олійного туману».

Характеристики:

Матеріал - нержавіюча сталь, пластик, скло

Колір - прозорий/золото

Обсяг - 100мл

Спрей-розпилювач для олії допоможе економно, але при цьому ефективно витрачати продукт. Тепер готувати смачні і корисні страви набагато легше і приємніше.