Брайтлингс на русском языке

Стартова ціна - 150 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 9 роки
42 лота

Укрпошта, Нова пошта, Ще 1
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Інтерактивна лялька Брайтлингс (Brightlings )

Лялечка створена компанією Spіn Master. Вона грайлива, весела і дружелюбна, мила й ввічлива, сучасна, вишукана, модна!

Лялька Брайтлингс має кілька режимів роботи:

-Гра,

-Повторення,

-Музика.

В режимі гри лялька вимовляє різноманітні фрази, якщо натиснути їй на живіт або вухо. Brightlings знає більше 150 фраз! Вимовляє вона їх реагуючи на зовнішні впливи. Наприклад, якщо її перевернути догори ногами, вона закричить, що у неї паморочиться голова, якщо почати трясти її, висловить протест, попросивши не робити цього. Якщо качати на руках ляльку, вона скаже, що це мило. Іграшка також може визнаватися в любові, вітатися і багато іншого. Під час промови у неї світиться особа, причому колір підсвічування вказують на настрій Brightlings. А якщо ляльку нахиляти зі сторони в сторону, буде змінюватися тембр її голосу!

В режимі повторення лялька відтворює будь-які записані звуки. Сказані людьми слова, пісеньки або звуки Брайтлингс повторить своїм смішним тоненьким голоском!

У режимі музики лялька програє різні стилі музики: оперу, поп, рок-н-рол, джаз, йодль, бітбокс. Найцікавіше в цьому режимі те, що якщо іграшку в цей час нахиляти зі сторони в сторону, музика буде трохи змінюватися - так можна створювати нові мелодії на основі записаних.

Лялька Brightlings подарує своїм господарям час, наповнений веселою грою, заразливим веселощами і творчістю! Вливайтеся в інтерактивну гру через звуки і музику, спілкуйтеся з Brightlings і дурачьтесь разом