Браслет

Крок ставки - 20 грн

Ставки приймаються до 27 трав. 08:57


На Кашалоті 2 роки
52 лота

Укрпошта, Нова пошта
Післяплата
Повернення та обміну немає

Про товар

Авантюрин вважається одним із найпотужніших каменів за своєю енергетикою. Але так само він мінливий і загадковий. Астрологи пов'язують його із символами чистого кохання, здатними загострювати прекрасні почуття. Він має славу примхливим каменем, наповненим непередбачуваною енергією. Через мінливість езотерики радять не носити його постійно, обов'язково знімати при зміні фази місяця, і часто (хоча б раз на місяць) промивати теплою водою і купати в сонячних ваннах.

Поради астрологів рекомендують камінь авантюрин та вироби з нього тим, хто народжений під водними та земними знаками Зодіаку: Рака, Риб, Скорпіона, Тельця, Козерога, Діви. Надати допомогу в серцевих справах авантюрин може і людям, що народилися під знаками Терезів, Водолія та Близнюків. Але однозначно невідповідним вважається спілка авантюрину зі стихією вогню. Їй відповідають знаки Зодіаку Овен, Лев та Стрілець.

Камінь гематит симпатизує людям, впевненим у собі, які завжди прагнуть своєї мети. Кому підходить мінерал? За темпераментом — сангвильниками. Їх емоціями керує кров. Найсильніший темперамент, найстійкіший у психологічному та емоційному плані. Люди, чий темперамент поступається впевненості сангвиників, не зможуть у гематиті пробудити силу талісмана, але його магічними властивостями скористатися ним буде їм до снаги.