Бордюрна ацетатна плівка - стрічка висота 10 см довжина 1м Ацетатна плівка

Крок ставки - 5 грн

Товар продано 3 рази

Ставки приймаються до завтра, 15:17


На Кашалоті 4 роки
104 лота

Укрпошта, Нова пошта, Ще 1
Передоплата на картку/рахунок, Післяплата, Ще 1
Повернення та обмін протягом 14 днів

Про товар

Ацетатна стрічка служить для окантовки кондитерських виробів та декорування продукції, а також використовується для подовження бортиків форм для десертів. Застосування бордюрної стрічки дозволяє значно спростити і прискорити трудомістку операцію по оформленню бічній поверхні кондитерських виробів.

Це щільна прозора плівка, ідеальна для виготовлення муссовых та інших тортів. Нею прокладають стінки форми, в якій збирають торт. Потім, коли торт настоїться в холодильнику, дуже зручно виймати його з форми. Після зняття стрічки, боки торта у залишаються ідеально рівними.

Використовується в кулінарії двома способами:

1. Для приготування тортів і тістечок. Для цього плівка вставляється всередину форми/кільця (зазвичай виступає вище бортів), всередину закладаються шари (коржі і муси, желе). Після застигання торт/тістечко легко виймається з форми з плівкою, потім плівка знімається з тістечка. Тим самим досягається ідеальна бічна поверхня без пошкоджень.

2. Также используется для создания шоколадного декора и различных замысловатых шоколадных украшений. Для этого плёнка раскладывается на ровной поверхности, а сверху заливается шоколад слоем в 1-2 мм. На стадии застывания в шоколаде можно сделать высечки (вырезать нужную форму). После застывания шоколад легко снимается с пленки (при этом появляется глянцевая гладкая поверхность шоколадной фигурки). Либо на плёнке рисуется шоколадный узор, который потом можно использовать для украшения.

Характеристики:

Материал: полипропилен.

Цвет: прозрачный.

Плотность: 125 мкм

Высота: 10 см

Длина: 1 м