Боді з мереживною вставкою ​​від Tchibo (Німеччина), розмір 48 евро=54-56

Стартова ціна - 195 грн

Бліц-ціна - 195 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 8 роки
216 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Боді з мереживною вставкою

​​від Tchibo (Німеччина),

*********

розмір 48 евро=54-56

пог-67 см

довжина -89 см

рукав-61/44 см

*****

Боді з мереживом Чудово підходить! Чи з традиційним костюмом, чи в повсякденному житті - це боді з круглим вирізом і грайливою планкою на ґудзиках завжди можна добре поєднувати. Із застібкою на кнопки. Довгі рукави та область грудей цього цільного костюма виготовлені з вишуканого мережива, а мереживна вставка в області грудей має еластичний декоративний край. Боді легко надягати та знімати завдяки подвійній регульованій застібці на промежині. Високоякісний матеріал. Спинка і трусики з бавовняною ластовицею виготовлені з приємної м’якої стрейч-бавовни, а передня частина виготовлена ​​з легкого тканинного матеріалу з високим вмістом бавовни. Вміст еластану забезпечує збереження форми та ідеальну посадку з високим комфортом при носінні.

Колір: Білий

Матеріал: 95% бавовна, 5% еластан Вставка Web 70% бавовна, 27% поліестер, 3% еластан Мереживо 90% поліамід, 10% еластан

Для повсякденного використання і може поєднуватися багатьма способами з традиційними костюмами рукавами та областю грудей, виготовленими з декоративного мережива спинкою та трусами з приємно м'якої еластичної бавовни

переду з легкої тканини з високою часткою бавовни

=================

Похибка у вимірах може бути +-1-2 см

Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo йде практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бирками та ярликами зі складом тканини та іншою інформацією. Інформація беремо з офіційного сайту TCM Tchibo. Примушує це робити Бренд.

це абсолютно новий одяг! Сток

Передплата на картку Привата фоп, монобанк

Повернення та обміну немає

Пересилаю НП, УП