Бездротова зарядна станція 3in1 Wireless charger 10Вт.

Стартова ціна - 590 грн

Бліц-ціна - 690 грн

Крок ставки - 20 грн

Торги закриті


На Кашалоті 2 роки
165 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обмін протягом 1 дня

Про товар

У комплекті адаптер QC3.0 2. Вбудований задній USB 3. Сумісність з Airpods Pro. Розумна зарядна станція комбінує Швидкий бездротовий зарядний пристрій qi з 3 роз'ємами базового зарядного пристрою, зарядним пристроєм iWatch, Airpods та USB-розеткою в одному тримачі, підтримує одночасне заряджання ваших Apple Watch, Airpods, iPhone/Samsung. База з 3 роз'ємами, що повертаються на 360 °, підходить для мобільних телефонів iPhone, Android Type-c та Android Micro-usb.

Швидке заряджання до 10 Вт. Дозволяє заряджати пристрій із підтримкою Qi та швидкою зарядкою потужністю 10 Вт

Широка сумісність повністю сумісна зі смартфонами Apple Watch 5/4/3/2/1, Airpods. iPhone, Android micro-USB та Type-C. Як я iPhone 11, iPhone X Max, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 plus, Samsung Galaxy S10/S10 Plus/S9/S9 Plus/S8/S8 Plus/S7/S7 Edge/S6 Edge Plus/Note 9 / Примітка 8, LG, Huawei і т. д.

Просто у використанні просто вставте шнур зарядного пристрою iwatch в отвір, і він зможе працювати для вас як підставка для заряджання, так як всі інші роз'єми вже вбудовані. Більше кабелю не потрібно, зробіть свій стіл акуратним та організованим