Бальзами для губ Sierra Bees "Organic Lip Balms" мандарин і ромашка (4 шт.)

Стартова ціна - 140 грн

Бліц-ціна - 170 грн

Крок ставки - 5 грн

Торги закриті


На Кашалоті 12 роки
22 лота

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Бальзам для губ Sierra Bees "Organic Lip Balms" — це окрема категорія засобів для губ, головною функцією яких є не декоративна, а доглядова. Шкіра губ дуже тонка, тому насамперед від холодного вітру, сухого повітря, високих або низьких температур страждає саме вона. Завдання бальзаму — створити на губах особливий захисний шар або допомогти розв'язати проблему, якщо губи все-таки обвітрилися.

Бальзам живить і зволожує шкіру губ, запобігає втраті вологи, допомагає справлятися з лущенням і дрібними тріщинами, загоює рани та порізи. Губи стають гладкими, пружними та підтягнутими. Бальзам для губ можна використовувати щодня, він абсолютно нешкідливий, а також можна наносити як профілактику, щоб унеможливити виникнення різних видів захворювань. 

Склади бальзамів можуть сильно відрізнятися, але активні доглядальні та зволожувальні компоненти в списку інгредієнтів обов'язково будуть. Серед них можна виділити такі:

бджолиний віск - пом'якшує й розгладжує шкіру, робить її пружнішою й еластичнішою, має протизапальні та бактерицидні властивості, він захищає губи від потрапляння вірусних інфекцій і запобігає грибковим захворюванням;

натуральні олії (кокосова, мандаринова, гранатова, мигдальна, оливкова, арганова, какао, ши, жожоба та ін.) — відповідають за зволоження та живлення шкіри;

вітаміни (груп A, E, C, F) – зміцнюють та захищають шкіру;

екстракти рослин (алое вера, ромашки, м'яти, шавлії, календули та ін.) — знімають подразнення й заспокоюють.

До складу продукту входять тільки натуральні й органічні елементи, тому він добре підходить для найчутливішої шкіри, зокрема дитячої. М'яка, прозора текстура робить продукт надзвичайно легким у використанні: добре лягає за контуром губ і не розмазується. З цим бальзамом Ваші губки будуть завжди чарівні та привабливі.

У складі цього бальзаму є олія мандарина та ромашкова олія. Олія ромашки — це чудовий антисептик і джерело вітамінів, має протизапальну, антибактеріальну, заспокійливу, ранозагоювальну та антисептичну дію. Воно ефективно під час лікування застудного герпесу. Олія мандарина допомагає усунути подразнення шкіри та запальні процеси.

 

   Основна мета бальзаму для губ:

Живлення губ вітамінами

Зволоження губ

Сонцезахисний фактор

Захист губ від обвітрювання, висушення, сонячних променів і навіть від вірусів

Лікування губ

Відновлює навіть дуже пошкоджену шкіру губ

 

   Склад бальзаму:

Оливкова олія*, бджолиний віск*, ароматизатор (мандарин і ромашка), соняшникова олія, без ГМО, вітамін Е.

Органічні.