Бальзам об'єм для тонкого волосся, 300 мл, Ціна за 2 шт

Стартова ціна - 10 грн

Бліц-ціна - 90 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 10 років
22 лоти

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Власницям тонкого, ламкого волосся дуже складно надати зачісці бажаного об'єму. Тому, спеціально для такого волосся, ми створили бальзам на основі натуральних екстрактів груші і волошки. Він зміцнює волосся по всій довжині, не обтяжуючи його.

Натуральні екстракти груші містять велику кількість органічних кислот, дубильні і пектинові речовини, величезну кількість вітамінів і мінералів. Вони відновлюють і зміцнюють волосся, надаючи додатковий об'єм. Волошка містить аскорбінову кислоту, глікозиди, каротин, пектинові, смолисті і дубильні речовини. Позитивно впливаючи на шкіру голови, волошка запобігає випаданню, активізує ріст волосся, живить його по всій довжині, зміцнює слабке і мляве волосся, надаючи йому силу і блиск.

Склад: Aqua, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Cetearyl Alcohol, PEG-7 Dimethicone, Caprylic / Capric Triglyceride, Glycerin, Benzyl Alcohol, Ceteareth-20, Laureth-7, Polysorbate 20, Parfum, Centaurea Cyanus (Cornflower) Flower Extract, Pyrus Communis (Pear) Fruit Extract, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Sodium Sorbate.

Спосіб застосування: нанести на чисте, вологе волосся, залишити на 1-2 хвилини, промити водою.Йде без коробки. Купила саме тут на сайті минулого місяця.... але саме мені не підійшов... тому продаю....