Бакопа каролінська акваріумні рослини

Крок ставки - 5 грн

Товар продано 1 раз

Ставки приймаються до 10 трав. 09:29


На Кашалоті 7 роки
120 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

В лоті 3 шт рослин, приблизно 12-15см довжина, де які вже із коріннями

Бакопа каролінська (Bасора caroliniana) – довгостебельна рослина із сімейства Подорожникові. Привабливий зовнішній вигляд рослині надають округлі м'ясисті листочки.

Вирощувати каролінську бакопу не дуже складно, але рослина любить яскраве освітлення. Темп зростання помірний, тому в частих стрижках не потрібно. Здатна випускати гарні блакитні квіти із п'ятьма пелюстками.

Пагони каролінської бакопи в відповідних умовах здатні досягати розміру 30-40 см в довжину. На стеблі попарно розташовуються овальне м'ясисте листя довжиною до 2 см. Коренева система слабка.

Найкращі параметри води для росту та розвитку рослини:

температура 22-28°C

жорсткість dH 2-20 °

кислотність pH 5,0-9,0

Каролінська бакопа дуже любить яскраве освітлення, тому обов'язково використовуйте сучасні світлодіодні світильники з високими показниками світловіддачі. Тривалість світлового дня має становити 10-12 годин.

Утримувати каролінську бакопу краще при температурі води 22-25°С. У прохолодній воді нижнє листя рослини починає підгнивати, а зростання зупиняється. У міру наближення пагонів каролінської бакопи до поверхні води, необхідно робити підрізування стебла. У місці відрізу бакопа розгалужуватиметься, що зробить її кущ більш пишним. Також дуже часто можна спостерігати ситуацію, коли нижнє

листя бакопи відмирає і залишається тільки голе стебло. У такому разі слід зрізати верхівку рослини та висадити її знову.

Розмноження

Каролінська бакопа відмінно розмножується в домашніх умовах вегетативним способом. Для цього достатньо зрізати верхівку втечі довжиною 10-15 см і висадити її в ґрунт. Рослина незабаром укорениться і пуститься в зріст.

****

Нова пошта

Укрпошта