Багатофункціональний ручний електричний подрібнювач для овочів 4 в 1 Food Chopper Catling

Крок ставки - 50 грн

Товар продано 1 раз

Ставки приймаються до 29 квіт. 19:43


На Кашалоті 2 роки
202 лоти

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обмін протягом 1 дня

Про товар

Ручний подрібнювач для харчових продуктів виготовлений з АБС + ПП + ПК + нержавіюча сталь. Вдосконалена конструкція замку безпеки. Дивно, але встановлення щітки, що поставляється з машиною, дозволяє чистити обробну дошку. Багатоцільова машина.

ручний подрібнювач харчових продуктів 4 в 1 оснащений потужним двигуном, який може швидко нарізати овочі за лічені секунди, що полегшує нарізку овочів для гарнірів та свіжих інгредієнтів. Цілісні продукти обробляються без попереднього нарізування. Міні овочерізка – добрий помічник на кухні.

ручна овочерізка поєднує ергономічний дизайн. Вдосконалений досвід роботи на кухні. Підходить для дому та ресторанів.

Багатофункціональну овочерізку можна мити водою, додати рідину для миття посуду, щоб промити всю машину, натиснути перемикач, щоб очистити. Через 5 секунд, а потім промийте водопровідною водою для зручного та швидкого очищення.

Подрібнення їжі: часник, перець чилі, імбир, арахіс тощо. Ви також можете нарізати їжу. Приготуйте їжу для дитини, пюре із гарбуза, пюре із бананів тощо. М'ясо та корм для креветок можна зробити пюре, м'ясо потрібно нарізати соломкою, а потім покласти у машину.