Багатофункціональна овочерізка

Стартова ціна - 320 грн

Бліц-ціна - 330 грн

Крок ставки - 10 грн

Торги закриті


На Кашалоті 1 рік
5 лотів

Укрпошта, Нова пошта, Ще 1
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Багатофункціональна овочерізка, тертка, мультислайсер з насадками та контейнером 14 в 1 Veggie Slicer

Овочерізка ручна Veggie Slicer 14в1 універсальна - Багатофункціональний мультіслайсер - кухонна терка для нарізки овочів і фруктів з насадками і контейнером, Сірий із зеленим

 

Кожна господиня мріє про швидкому і смачному готуванні! Салати, приготування різних страв в швидкому режимі - це реально з овочерізкою Veggie Slicer.

Овочерізка має компактний дизайн, за допомогою якого можна повністю розібрати або зібрати в один момент. Конструкція слайсера з покриттям, яке на дні чаші збільшує тертя об стільницю, тому можете не турбуватись, що чаша, заповнена інгредієнтами, легко перевернеться.

Потужні леза виготовлені з харчового АБС-пластика і нержавіючої сталі, що забезпечує чудову міцність. Вони підходять для нарізання всіх овочів і фруктів, таких як твердих: картопля, огірки, редиска або м'які: помідори, полуниця, гриби.

Після використання овочерізки, вам просто потрібно її промити водою або м'яким миючим засобом. Потім ви можете зібрати леза і покласти їх в контейнер, не турбуючись про втратиться місце на вашій кухні.

Слайсер ідеально підходить для овочів, фруктів, сиру та яєць. Пристрій виготовлений із високоякісного АБС-пластику, який на 100% безпечний та призначений для харчових продуктів. Леза з нержавіючої сталі міцні та гострі. Слайсер оснащений зручною тарою, яка дозволяє зберігати нарізані продукти. Крім того, у нього є нековзкі накладки, завдяки яким ємність стійка під час подрібнення і не ковзає по стільниці. Увімкнені накладки: Нарізка великими кубиками (14х14мм) Нарізка невеликими кубиками (7мм) Нарізка чіпсів (4мм) Нарізка на палички (3мм) Нарізка (2 мм) Нарізка креативної форми (вафлі) Шліфування / шліфування / тертя

Додаткова ручка У комплект входить ручка, яку ми прикріплюємо до подрібнюючого продукту. Це дозволить нам безпечно різати виріб, не побоюючись пошкодити нігті. Увімкнено Утримувач для зберігання продуктів База для різання Прозорий контейнер Зливний кошик Щіточка для чищення Захисне покриття Контейнер для зберігання насадок 9 різних оверлєєв Друшляк Все упаковано в оригінальну упаковку.

Розмір: 32 см х 11 см