Багато цікавих лотів!Люксовий!Біошампунь,твердий для живлення !

Стартова ціна - 45 грн

Бліц-ціна - 195 грн

Крок ставки - 10 грн

Торги закриті


На Кашалоті 2 роки
76 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Дивіться інші мої лоти.строк до 05.2024.Дбаєш не тільки про своє волосся, але й про планету? Пропагандуєш ідеї екологічності, ресурсозбереження, 0% пластик руху? Твердий шампунь Sante Naturkosmetik підтримує твої принципи та здоров'я волосся! Твердий шампунь ніжно очищає волосся, водночас піниться, як звичайні шампуні. Компактний розмір шампуню — ідеальне рішення для людей, які люблять подорожі та заняття спортом. Економність використання відповідає принципам усвідомленого споживання, позаяк 1 твердий шампунь Sante замінює 2 пляшки звичайного шампуню об'ємом 250 мл. Ніжний кокосовий аромат сподобається прихильникам смачних запахів. Екстракт березового листя стимулює циркуляцію крові до волосяних цибулин, зміцнюючи корені волосся й перешкоджаючи його випадінню. Комплекс рослинних протеїнів кукурудзи, сої та пшениці відновлює пошкоджене волосся на всій довжині, проникаючи та заповнюючи порожнечі в структурі волосся. В підсумку навіть тьмяне волосся набуває блиску, життєвого об'єму і сили. Sante може багато завдяки природним компонентам, ти з Sante можеш багато чого! Хочеш змінити світ — почни із себе!

Сертифіковано міжнародними екоорганізаціями NaTrue і Vegan.

Не містить силіконів, парабенів, нафтопродуктів, ЕДТА, SLS (Лаурилсульфат натрію), синтетичних барвників та ароматизаторів.

Твердий шампунь може змінювати колір від білого до жовто-коричневого залежно від умов зберігання й конкретної партії рослинних інгредієнтів.

Характеристики

Призначення

Для блиску волосся

Для живлення волосся

Тип волосся

Пошкоджене волосся

Країна-виробник товару

Німеччина

Клас косметики

Натуральна

Категорія

Для жінок

Для чоловіків