Багато цікавих лотів! Cироватка для шкіри голови "Гладкість волосся"

Стартова ціна - 45 грн

Бліц-ціна - 115 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 2 рази

Торги закриті


На Кашалоті 2 роки
201 лот

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Дивіться інші мої лоти. Бренд The Doctor представляє заспокійливу сироватку для волосся із сечовиною та алантоїном, яка підійде для турботи про суху шкіру голови й ламке волосся, схильне до сплутування. Сироватка містить сечовину та алантоїн, а також ніацинамід (вітамін В3).

Сироватка Urea + Allantoin Hair Calming Scalp Serum активно заспокоює, пом'якшує та зволожує шкіру голови, допомагає усунути почуття стягнутості та підтримувати водно-ліпідний баланс.

У формулі цієї сироватки для волосся алантоїн бореться із запаленнями та подразненнями, сприяє збереженню вологи в структурі шкіри голови та волосся, пом'якшує та розгладжує, прибирає свербіж та лущення, відновлює пошкоджену структуру .

Сечовина зберігає вологу в шкірі та волоссі, запобігає її втратам, допомагає відновлювати й живити волосся, запобігати ламкості, зробити волосся гладеньким, блискучим, пружним і еластичним.

Сироватка має приємний аромат і легку текстуру, вона швидко вбирається і не залишає жирної плівки. Підходить для різних типів волосся, але особливо - для волосся, що потребує додаткового зволоження.

Спосіб застосування. Рівномірно нанести на шкіру голови, втерти легкими масажними рухами, гребінцем розподілити вздовж волосся.