Багато цікавих лотів!8 тканиних масок 1-м лотом!

Стартова ціна - 45 грн

Бліц-ціна - 45 грн

Крок ставки - 5 грн

Товар продано 16 разів

Торги закриті


На Кашалоті 2 роки
201 лот

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Дивіться інші мої лоти.8 штук 1-м лотом. Тканинна маска з екстрактом авокадо Tony Moly Fresh To Go Avocado Mask Sheet стане незамінним засобом регулярного догляду за будь-яким типом шкіри, який допоможе підтримувати оптимальний гідробаланс, запобіжить сухість, появу лущення і втрату пружності. Строк до 2023.01.28Тканинна маска для еластичності шкіри з гранатом Tony Moly Fresh To Go Mask Sheet Pomegranate містить велику кількість вітамінів і мінералів, які живлять шкіру, надають їй сяйво та надають потужну антивікову дію.

Екстракт граната згладжує зморшки та надає легкий відлущувальний і вибілювальний ефект. Гранат захищає шкіру від негативного впливу сонячних променів і змінює суху, втомлену та зневоднену шкіру.

Застосування маски з екстрактом граната неабияк поліпшить стан шкіри, зменшить зморшки, додасть сяйва та освіжить тьмяну та втомлену шкіру.строк до 2022.10.28. Тканинна маска для обличчя з алое Tony Moly Fresh To Go Aloe Mask Sheet для сухого та комбінованого типу шкіри. Містить екстракт алое та пантенол. Має заспокійливу, протизапальну та зволожувальну дію. Допомагає зберегти природний свіжий колір, відновити відчуття комфорту. Сприяє активному зволоженню, боротьбі з подразненням і почервонінням шкіри, має протизапальну дію.строк до 2023.01.28. Тканинна маска для обличчя з виноградом Tony Moly Fresh To Go Grape Mask Sheet для будь-якого типу шкіри. Містить екстракт винограду, пантенол. Має заспокійливу, протизапальну та зволожувальну дію. Допомагає зберегти природний свіжий колір, пружність і еластичність шкіри. Сприяє активному зволоженню, боротьбі з розширеними порами, подразненням і почервонінням шкіри, має протизапальну дію.строк до 2022.10.21.