Автомобільний трійник з USB,трійник сплітер в прикурювач! Best

Крок ставки - 10 грн

Ставки приймаються до 23 трав. 10:25


На Кашалоті 12 років
195 лотів

Укрпошта, Нова пошта, Ще 1
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Автомобільний трійник з USB,трійник сплітер в прикурювач! BEST

Сучасні автомобілісти мають можливість укомплектувати свій автомобіль всілякими корисними гаджетами, все більша кількість яких з'являється на ринку. Єдина проблема – всі ці гаджети потребують підзарядки, а бортова мережа автомобіля має в кращому випадку два, а частіше один прикурювач, з допомогою якого здійснюється харчування електронних пристроїв.

Так як же бути? Невже доведеться відмовитися від використання всіх корисних новинок, так прикрашають і полегшують життя? Або доведеться користуватися ними з перебоями, по черзі заряджаючи їх штатним прикурювачем?

Ми пропонуємо вам відмінний вихід, який дозволить вам користуватися смартфоном, відеореєстратором, планшетом, навігатором, радар-детектором, додатковим обігрівачем салону, не турбуючись про неможливість їх зарядити. Це – трійник для прикурювача + USB WF-0120.

Матеріал - пластик / сталь;

Габарити - 12,5 см - 4 см - 3 см;

Довжина шнура з штекером - 45 см;

Макс. струм usb - 50 мА;

Макс. потужність - 60 Вт

Це пристрій, зване також розгалужувач для автомобільного прикурювача, зовні нагадує звичайний трійник-подовжувач з трьома гніздами. Він влаштований так само, тільки замість звичайної вилки на кінці шнура в нього роз'єм прикурювача і точно такі ж три гнізда на самому разветвителе. Шнур пристрою має довжину 40 см, що дозволяє розмістити заряджаються гаджетів в зручному вам місці, наприклад, між передніми сидіннями – тоді і пасажири з заднього сидіння будуть мати доступ до трійника. Корисним та приємним доповненням є наявність USB-роз'єму – це дозволяє розширити список пристроїв, які можна заряджати за допомогою трійника.

При використанні трійника не слід забувати про «дозуванні» навантаження – максимальне навантаження даної моделі складає 5 Ампер. Це означає, що не варто підключати до нього одночасно пристрої, що вимагають сумарно більшого навантаження при живленні.