Автомобільний компресор 12V насос колісний компресор з ліхтариком

Стартова ціна - 487 грн

Бліц-ціна - 487 грн

Крок ставки - 20 грн

Торги закриті


На Кашалоті 4 роки
11 лотів

Укрпошта, Нова пошта, Ще 1
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Компактний компресор-це необхідне обладнання для вашого автомобіля та гаража. Пристрій стане в нагоді, особливо якщо ви виявите, що раптово рівень тиску в колесах вашого автомобіля або мотоцикла занадто низький, що може вплинути на вашу безпеку, а майстерня вулканізації не працює або її немає поруч. Компресор TRACER RES-02ML швидко та ефективно наповнить повітря шиною будь-якого розміру.

Універсальне застосування

Використовуючи компресор TRACER, ви швидко надуваєте шини не тільки на легковому автомобілі, велосипеді чи мотоциклі, але також можете наповнити повітря кулькою, матрацом або надувною іграшкою для води для вашої дитини. Просто використовуйте одну з трьох насадок, що входять до комплекту компресора.

Зручне використання

Використання компресора TRACER замість традиційного насоса надзвичайно просто та швидко. Просто підключіть пристрій до джерела живлення, тобто до роз'єму прикурювача автомобіля, і він вже готовий до роботи. Поточний тиск повітря від 0 до 10 бар можна прочитати, подивившись на вбудований манометр. Вбудована світлодіодна лампа використовуватиметься для освітлення накачаного колеса, а також зробить вас помітнішим при усуненні нічних збоїв.

Специфікація:

автомобільний компресор з додатковими 3 наконечниками в комплекті.

максимальний тиск 10 бар.

потужність 100W.

живлення від прикурювача 12V.

вбудована світлодіодна лампа (ліхтарик).

довжина лінії насоса 60 см.

довжина кабелю живлення 3 м.

ручний індикатор.

продуктивність 25 л/хв.