Автоматичний тонометр на зап'ясті з голосовим монітором.Прилад для вимірювання тиску Blооd.Pressure

Крок ставки - 20 грн

Ставки приймаються до 24 трав. 18:11


На Кашалоті 6 роки
140 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Автоматичний тонометр Intelli System на зап'ястку з голосовим Монітором — це зручний і компактний медичний пристрій, призначений для вимірювання артеріального тиску на зап'ястку. Тонометр обладнаний автоматичним механізмом вимірювання, що робить процес вимірювання швидким і зручним.

Вбудований акумулятор ємністю 300 мА·год забезпечує тривалий час роботи та дає змогу уникнути постійного заряджання акумулятора. Тонометр на зап'ястку має інтуїтивно зрозумілий інтерфейс із наочними інструкціями, що робить його доступним навіть для користувачів без медичної освіти.

Основне:

Тонометр ідеальний для використання літніми людьми та людьми з поганим зором. Має інтуїтивно зрозумілий функціонал і підказки російською мовою. Дає змогу швидко виміряти тиск і простежити здоров'я серця й наявність аритмії вдома, на дачі в подорожі. Має пам'ять на 99 вимірювань для 2 осіб.

Переваги:

Дуже зручний у використанні (Вам просто варто надіти його на зап'ястку, і він усе зробить сам) Спеціальний ергономічний дизайн, у якому продумано все до дрібниць Простота. Натисніть на кнопку — і все запрацює. Простіше не буває!

Автоматизоване вимірювання пульсу Звуковий і візуальний сигнал у разі виявлення аритмії Вбудована функція запам'ятовування показників попередніх вимірювань Виведення даних на екран великими виразними символами

Характеристики:

Метод вимірювання: Метод осцилографії Діапазон вимірювання тиску: 0 - 280 мм рт. Ст. (0-37,3 кПа) Діапазон вимірювання пульсу: 40 - 185 разів/хв Точність вимірювання тиску: ± 3 мм рт. Ст. (± 0,4 кПа) Точність вимірювання пульсу: ± 5% (від рахованого значення) Діапазон зап'ястя: приблизно 13,5 - 19,5 см

Вага: 107 г

Обсяг пам'яті вимірювань: 2 користувачі, 99 комірок пам'яті

Джерело живлення:Вбудована Літієва батарея

Способ зарядки: USB Type-C Автоматичне вимкнення: без операцій упродовж 60 секунд (± 15 секунд)

Тип кнопки: Сенсорна

Показ результату вимірювання: РК-екран