Avon TTA Wonder парфумована вода 10ml

Стартова ціна - 10 грн

Бліц-ціна - 140 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 11 роки
3 лота

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Avon TTA Wonder Eau de Parfum

парфумована вода для жінок

гарний квітково-мускусний аромат

ідеально підходить для будь-якого випадку

основні ноти аромату: бутони неролі, бергамот, кедр

Парфуми, парфумована вода та продукти, що містять доповнюючі ароматні ноти для всієї серії Avon, є ідеальною ідеєю для подарунка собі або близькій людині. Колекція ароматів Today Tomorrow Always від Avon була натхненна сутністю та силою кохання. Кожен з ароматів унікальний і прекрасний, як і кожна історія кохання.

Парфумована вода Avon TTA Wonder — надзвичайно жіночний, весняний аромат, який створює незвичайну композицію, придатну для багатьох випадків. Він ідеально підійде як для повсякденного використання, так і для особливих вечірніх виходів. Композиція поєднує квіткові та мускусні ноти, які зроблять кожен день особливим.

Початок аромату відкривається гарним акцентом свіжої квітки неролі в поєднанні з надзвичайно приємною іскристою ноткою бергамоту. Все це доповнюється чудовим, теплим ароматом кедрового дерева, завдяки якому про нього буде важко забути і пройти байдужим. Композиція порадує квітковими нотами і чуттєвістю, яка не тільки дарує фантастичне відчуття свіжості, але й дарує гарний настрій на багато годин. Має елегантний флакон, який буде красиво виглядати на туалетному столику.