Avon Anew тонік для обличчя «Максимальне сяйво»,200 мл або міцелярна вода NutraEffe,400мл, лот 1шт

Крок ставки - 5 грн

Ставки приймаються до 29 лип. 16:24


На Кашалоті 6 роки
17 лотів

Укрпошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

1лот-1шт

оплата за товар на картку приватбанку,

за доставку оплачуєте при отриманні,

відправка укрпоштою,новою поштою

лоти комбіную

https://kashalot.com/elena_69007/

1)

останній

Тонік для обличчя «Максимальне сяйво»,200 мл

дата виг.15,11,2023р , до 2026р

Навіщо потрібний тонік?

Ідея тоніка в тому, щоб відновити баланс шкіри після вмивання, прибрати відчуття стягнутості та видалити залишки засобу для очищення.

Свіжа шкіра і тонус з вітаміном С - це поєднує у собі наша новинка тонік для обличчя «Максимальне сяйво» у лінійці ANEW!

Тонік має у складі вітамін С і гліколевою кислотою розгладжує та освітлює шкіру за лічені секунди.Засіб містить вітамін С - потужний омолоджуючий антиоксидант, який сприяє нейтралізації вільних радикалів і дарує шкірі відчуття свіжості, сяйва і молодості. Підходить для будь-якого типу шкіри.

ПЕРЕВАГИ:

• очищає шкіру і тонізує

• розгладжує шкіру і додає здорове сяйво

ВИКОРИСТАННЯ:

Протри шкіру ватним диском. Використовуй тонік кожен день перед нанесенням крему. Уникай області навколо очей.

Рекомендується наносити зволожувальний сонцезахисний крем після використання даного продуктут вранці.

КРАЇНА ВИРОБНИЦТВА: Польща

або

2)

Пом'якшувальна міцелярна вода для обличчя, 400 мл

Нова формула в кожному засобі NutraEffects збагачена натуральним заспокійливим комплексом. Твоя щоденна профілактика - зміцнення імунітету шкіри, захист від впливу зовнішніх факторів навколишнього середовища для здоров'я шкіри та ідеального кольору обличчя.

Засіб містить заспокійливий комплекс з натуральними інгредієнтами: куркума заспокоює, вітамін Е глибоко зволожує, масло ши живить, забезпечуючи комфорт будь-якого типу шкіри протягом усього дня. Однофазний очищуючий засіб з міцелами ефективно видаляє навіть водостійкий макіяж. Заспокійлива міцелярна вода Nutra Effects витягує забруднення і ніжно впливає на шкіру, роблячи її м'якою і зволоженою.

Підходить для чутливої ​​шкіри, перевірено дерматологами, гіпоалергенні, некомедогенно, аллергически, клінічно протестовано і підтверджено офтальмологом.

ПЕРЕВАГИ:

• дбайливо видаляє макіяж без роздратування

• завдяки екстракту центелли азіатської заспокоює і пом'якшує

або

3)

Матуюча міцелярна вода, 400 мл

Міцелярне очищення з матуючим ефектом для жирної та комбінованої шкіри. Міцели притягують забруднення як магніт, швидко очищаючи шкіру, забезпечують детокс-ефект, а також зволожують.

До складу міцелярної води також входять корисні екстракти листя верби і рису. Листя верби містять саліцилову кислоту, яка має протизапальні властивості. Рис одночасно матує, зволожує і вирівнює тон шкіри завдяки своїм очищуючим, пом'якшуючим, освітлюючим, абсорбуючим властивостям. Підходить для жирної та комбінованої шкіри.

ПЕРЕВАГИ:

• очищає, видаляє макіяж

• з матуючим ефектом

• не містить віддушки, спирт, сульфати

ЗАСТОСУВАННЯ: Нанести засіб на ватний диск і м'якими рухами протерти суху шкіру. Для видалення макіяжу з вій, вік і губ, слід прикласти ватний диск на декілька секунд, потім обережно протерти. Засіб не вимагає змивання. Підходить для видалення макіяжу з обличчя, очей і губ.

КРАЇНА ВИРОБНИЦТВА: Польща