Ароматизатор гелевий в авто

Стартова ціна - 40 грн

Бліц-ціна - 100 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 6 разів

Торги закриті


На Кашалоті 2 роки
121 лот

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

У колекції виробника велика кількість автомобільних освіжувачів повітря з багатою палітрою різноманітних запахів. Всі ароматизатори чудово поєднують сучасний дизайн та функціональність. Ароматні композиції створюються кращими парфумерними майстрами і гарантують максимальну довговічність аромату, а стильний зовнішній вигляд робить ароматизатори не тільки освіжаючими, а й прикрашаючими.

Ароматизатор ароматизатор із стійким, стійким запахом. Ароматизатор виконаний у вигляді гелю і знаходиться у невеликій яскравій баночці. Оригінальний дизайн упаковки ароматизатора зможе добре доповнити екстер'єр Вашого автомобіля та створить у салоні атмосферу затишку. Конструкція ароматизатора дозволяє закріпити його на решітку дефлектора і повністю виключає витікання гелю. Сам ароматизатор розроблений на основі натуральних органічних матеріалів та оригінальних французьких парфумів. Усі компоненти, що входять до складу ароматизатора, біологічного походження, не викликають алергію та подразнення.

Ароматизатор додасть салону автомобіля атмосферу спокою та почуття комфорту, яке супроводжуватиме Вас у поїздках. Аромат вас не дратуватиме чи відволікатиме. Ви будете насолоджуватися легким, ненав'язливим запахом. За рахунок того, що парфумерна композиція виготовляється за найновішими технологіями, приємний аромат у салоні вашого автомобіля збережеться протягом тривалого часу. За допомогою цього ароматизатора Ви зможете не лише ароматизувати повітря, а й нейтралізувати неприємні запахи.

Технічні характеристики

Освіжувачі повітря

Застосування Під сидіння