Armani lip power longwear vivid color.оригінал. у відтінку 104 selfless 3.1g

Крок ставки - 10 грн

Ставки приймаються до 3 серп. 12:59


На Кашалоті 9 роки
67 лотів

Укрпошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Оригінал.

Повнорозмірна версія.

Тон 104. Ідеальний нюд.

Чудова ніжна текстура,

гарний нюдовий відтінок.

Країна походження: Франція

Клас: Селетив

Сфера застосування: для губ

Giorgio Armani представляє Lip Power — нову стійку помаду з яскравими, насиченими відтінками та легкою й приємною атласною текстурою.

Lip Power відповідає очікуванням усіх: і шанувальниць блиску, яким потрібен комфорт, і шанувальниць матового кольору, які очікують від помади стійкості.

Дві ці зазвичай взаємовиключні властивості тепер з'єдналися завдяки комбінації двох незмішуваних олив. Олива з атласною текстурою, що входить до складу Lip Power, діє як захисна плівка, яка захищає губи від неприємного відчуття стягнення. Потім олія, яка випаровується у 100 разів повільніше, ніж звичайні олії в помадах, обволікає губи. Унаслідок текстури Lip Power приємно відчувається на губах упродовж усього дня.

Гамма Lip Power пропонує насичений яскравими пігментами, наповнений силою макіяж, а зручна краплеподібна форма дає змогу без зайвих зусиль досягти точного та бездоганного результату. Це помада, на яку можна покластися в будь-яких обставинах. Lip Power надає сил і впевненості в собі, коли знаєш, що вона надовго зберігає свою насиченість і стійкість. Досить один раз нанести її — і можна весь день не турбуватися про макіяж губ