Aclima термобілизна футболка з дихаючими вставками для занять спортом тренувань 100% мериносова шерс

Стартова ціна - 520 грн

Бліц-ціна - 520 грн

Крок ставки - 20 грн

Торги закриті


На Кашалоті 12 роки
131 лот

Укрпошта, Нова пошта, Ще 1
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Aclima термобілизна футболка з дихаючими вставками для занять спортом тренувань 100% мериносова шерсть L-розмір. Норвегія

Нова,з бірками

Ефективна синя тренувальна футболка з вовни мериноса

Aclima AS LightWool Sports T-shirt M's - це футболка для тренувань і пульсу. Тонка тканина з вовни мериносів і добре розташовані сітчасті зони забезпечують високу вентиляцію, а при необхідності шерсть трохи зігріває. Тренувальна сорочка для продуктивності та дії. Блейзер темно-синього кольору/North Atlantic із сітчастими частинами під рукавом, через плече та на спині.

Тренувальна футболка з мериносової вовни

Тонкий

Дуже висока повітропроникність

Тонка мериносова шерсть найвищої якості, яка одночасно зігріває і охолоджує - ідеальна температура тіла в теплу пору року.

Розділ:

Чоловіча вовняна футболка

Fit: Slim Fit

Сфера використання: Тренування, біг, активне життя на природі.

Матеріал: 100% мериносова шерсть 140 г/м2. Одинарна трикотажна в'язка, яка добре розтягується. Волокно: 17,5 мікрон, суперм'яке. Загальна вага 63 г (M)

Рекомендації по догляду: прати навиворіт у машинному пранні при температурі 40 градусів, бажано на програмі для вовни. Можна повісити сушитися. Будь ласка, використовуйте миючий засіб, призначений спеціально для вовни. PH-нейтральні миючі засоби для вовни не містять ензимів або відбілювачів, які можуть пошкодити та висушити ваш вовняний одяг. Ми рекомендуємо Aclima Woolshampoo. Порада! Вовняний одяг не потрібно прати так часто. Спробуйте провітрити одяг на ніч, зазвичай цього достатньо. Шерсть очищається сама.

Інформація про навколишнє середовище: продукція Aclima повністю створена в Північній Європі відповідно до стандартів ISO140001 і SA8000, тобто під контролем навколишнього та робочого середовища. Продукція сертифікована Oeko-Tex 100, а одяг шиється на фабриці Aclima Baltic у Валга, південна Естонія. Мериносова шерсть сертифікована як вільна від шерсті.

Якість на висоті+++

Дуже мякенька і приємна на дотик

довжина-74

плечі-46

пог-58-66

пот-52

поб-60