9Багато цікавих лотів!брендова,спортивна накидка

Стартова ціна - 15 грн

Бліц-ціна - 95 грн

Крок ставки - 5 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 2 роки
169 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Дивіться інші мої лоти.Довжина 49см,по по низу 50см і ще тягнеться,пог 51см і ще тягнеться,плечі 44см. Бренд USA Pro – означає «Зроблено для жінок!». Основні цінності цього американського бренду дійсно зосереджені на жіночості та функціональності. USA Pro є лідерами у виробництві спортивного одягу, аксесуарів і спортивного інвентарю для жінок.

Висока якість бренду забезпечує інноваційний асортимент жіночого одягу найбільш підходящий для занять фітнесом, але не тільки. Колекції USA Pro включає спортивні бюстгальтери, жіночі футболки, футболки, брюки, жилети, спортивні аксесуари і спортивний інвентар для більш широкого спектру спортивних тренувань від йоги до бігу. А що використовуються високоякісні матеріали створюють не тільки абсолютний комфорт при навантаженнях, але і відмінний настрій різноманітністю кольорів і моделей. Бренд пропонує для жінок і яскраві, сонячні, екзотичні тони і стримані класичні кольори. Купити одяг фітнесу USA Pro можна на будь-який смак.

Інноваційна PRO-Dry технологія у виробництві спортивного одягу, яку використовують, USA Pro забезпечує відчуття сухості і прохолоди при найбільш інтенсивних тренуваннях. Крім того, одяг бренду розробляється жінками для жінок, знання особливостей організму жінки дозволяє USA Pro створювати спортивний одяг, яка забезпечує надійну підтримку і фіксацію при максимальній амплітуді рухів.

Тренувальні кросівки для занять фітнесом USA Pro призначені для забезпечення максимального комфорту і легкості. Дихаючий верх вентилює стопу для додаткового охолодження. А гнучка і м'яка підошва робить їх чудово пристосованими для динамічного руху і активного способу життя.

Таким чином, будь-яка жінка можете бути абсолютно впевненою, що в стильній спортивній екіпіровці USA Pro їй буде зручно, легко і приємно під час будь-якого тренування. Адже ця фантастична одяг створений спеціально для Вас з урахуванням всіх особливостей і потреб жінки. Вона здатна надихнути Вас і зробити сильніше, стрункішою, впевненіше і щасливішим!

Характеристики

Розмір

L

Матеріал

Поліестер

Колір

Сірий

Виріз

Круглий виріз

Склад

65% полиэстер, 35% вискоза

  • Liska 30 грудня 2023, 05:31

    15

  • InSel 31 грудня 2023, 08:31

    20

fire Гарячі аукціони