9.Багато цікавих лотів!шапочка для плавання ,для довгого волося!

Стартова ціна - 45 грн

Бліц-ціна - 195 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 2 роки
201 лот

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Дивіться інші мої лоти.Прекрасна якість і стан.Висота 29–49смширина на початку 21-37см,в самому широкому місці 30-45смВЕЛИКИЙ ПРОСТІР, щоб ваше ВОЛОССЯ зручно розташувалося. Розмір ДУЖЕ ВЕЛИКИЙ – підходить для дуже довгих і кучерявих кісок, локонів, дредів тощо. Деякі кольори також доступні у менших ВЕЛИКИХ версіях – для довговолосих дітей, дівчат, підлітків, а також для чоловіків і жінок із помірно довгим волоссям.

LOOSE-FIT DESIGN – унікальне лабораторне творіння. НЕ ТІСНІШЕ ЗА ПОВ'ЯЗКУ. Уявіть собі, НІЯКОГО ПРИТИСКАННЯ пучка чи хвоста до ГОЛОВИ, не зісковзування, НІЯКОГО БІЛЬШЕ ГОЛОВНОГО БОЛЮ. Шапочка для плавання Lahtak легко надівається на голову, обережно тримаючи.

СУХЕ ВОЛОССЯ ЦЕ МЕТА. Хоча жодна шапочка для плавання не ЗБЕРІГАЄ ВОЛОССЯ СУХИМ 100% часу, правильне використання шапочок для плавання Lahtak™ для довгого волосся може допомогти вам досягти цього БІЛЬШОГО ЧАСУ. Ви можете РЕГУЛЮВАТИ ГЕРМЕТИЧНІСТЬ, вичавлюючи повітря з кришки та отримуючи ідеальне ущільнення.

ДОДАТКОВА МІЦНІСТЬ і СТІЙКІСТЬ ведуть до РОЗШИРЕНОЇ ГАРАНТІЇ. 100% антиалергенний водонепроникний силікон, який використовується для капелюха для плавання Lahtak, є НАЙТОВШИМ із МОЖЛИВИХ, і його НЕ МОЖНА порвати чи зламати.