65мл (Швейцарія)! Найзатребуваніший смачний аромат "Імператриця"

Крок ставки - 10 грн

Ставки приймаються до завтра, 21:30


На Кашалоті 7 роки
224 лота

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

У лоті преміум тестер 65мл, як на фото 3,4 (№55)

флакон із темного скла

виробник Швейцарія

Відмінна якість! Стійкий!

============================================

D&G; 3 L`Imperatrice

************************

Тип аромату Квітково-фруктові

Початкова нота Ківі, Листя ревеню, Мадагаскарський рожевий перець

Нота серця Цикламен, Кавун, Жасмін

Кінцева нота Лимонне дерево, Сандалове дерево, Мускус

-------------------------------------------

Аромат №3 L`Impеratrice від Dоlce & Gabbana (№3 Імператриця Дольче та Габбана) – це вдале поєднання тропічних фруктів та рожевих квітів, в яке вплетені легкі мускусні нотки, що надає цьому аромату царської величі та розкоші.

У жіночій туалетній воді D&G; 3 L`Imperatrice (Д і Г №3 Імператриця) парфумери D&G; яскраво визначили його основний напрямок – це екзотика, пристрасть та спокуса. Цей аромат є яскравим представником колекції Anthology, в якій кожен парфум символізує певну містичну карту Таро. Для №3 L`Impеratrice чином для натхнення послужила карта Імператриця – владна, прекрасна та велична. Вона вважається символом пристрасті, спокус, гріха та необмеженої влади. Карта Імператриця випадає лише творчим натурам, що мають величезний потенціал, які звикли домагатися поставленої мети, щоб підняти себе над натовпом і бути центром загальної уваги та поваги. Такі люди обов'язково зможуть реалізувати себе в житті, а аромат №3 L`Impеratrice стане головним помічником у цьому.

Нову колекцію Anthology від D&G; вперше було представлено на фотосесії, в якій взяли участь знамениті топ-моделі під керівництвом талановитого фотографа М. Тестіно. Аромат №3 L`Impеratrice представляла Н. Кемпбелл, яка воістину є Імператрицею топ-моделей усього світу. Велично і гордо сидячи на троні моди у своїй зірковій короні, вона настільки прекрасна і неприступна, що індустрія світової моди знаходиться біля його ніг, немов вірнопіддані Її Величності. Фруктова композиція з ноток ківі та кавуна грамотно розбавлена ​​пахощами рожевого цикламену, що надає №3 L`Impеratrice чудовий і тонкий аромат.