60мл.Zara Hipster Oud-неординарний трояндовий східний аромат

Стартова ціна - 140 грн

Бліц-ціна - 140 грн

Крок ставки - 10 грн

Торги закриті


На Кашалоті 6 роки
310 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

В лоті тестер 60мл преміум якості

Емірати

як на фото 3 флакон

========================================

Hipster Oud від Zara - це парфум для жінок, належить до групи ароматів-квіткові,східні . Це новий аромат. Hipster Oud був випущений в 2022.

Ця парфумована вода асоціюється з теплим сходом сонця, осяяний флердоранжем і свіжим сяйвом чорної смородини, забарвлений ніжними нотами троянди і конвалії. З розкриттям аромату апельсиновий цвіт світиться і розкриває свою надзвичайну чуттєвість під ефектом теплих нот бурштину та затишного мускусу.

Hipster Oud відкривається солодким трояндовим акордом, у якому солодкі апельсинові квіти змішуються з пелюстками червоної троянди. Від листя смородини відчувається трохи кислинки, а загальний аромат солодкуватий. Незабаром з’являється п’янка лілія, додаючи запаху свіжості та зелені. Червоні троянди відійшли на другий план, зберігши легку солодкість. Hipster Oud — ідеальний аромат троянд, якщо ви не любите троянди; ані надто ніжний, ані надто пишний. Розпиливши парфумовану воду, можна відчути легкий запах рожевого перцю та трохи шафрану, які повільно перетворюються на красивий, солодкий ванільний акорд, який додає троянди та пряних нот.