☘2 в 1☘Повітряпроникні, вбирають вологу, швидко висихаючі брюки від Tchibo, р. 52-54 (L євро)

Стартова ціна - 220 грн

Бліц-ціна - 220 грн

Крок ставки - 20 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 8 роки
1,6 тис. лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Функціональні штани 2 в 1. БЕЗ РЕМНЯ.

Не існує такого поняття, як негода - просто поганий одяг. Але з цими штанами ви належним чином одягнені в будь-яку погоду. Завдяки знімним штанинам, їх також можна носити як шорти при високих температурах.

Ідеальні функції на відкритому повітрі

Тканина функціональних штанів 2-в-1 пропускає повітря, транспортує вологу та швидко сохне завдяки обробці DryActive Plus. Еластичні вставки на поясі забезпечують ідеальне прилягання. Це означає, що чоловічі штани зручно носити навіть при великому русі. Практична петля на поясі ідеально підходить, наприклад, для кріплення карабіна. У штанах також достатньо місця для інших дрібниць: все, що потрібно на ходу, можна покласти у дві бічні кишені, кишені ззаду та прикріплені кишені для ніг.

Підходить

Лежить вільно на тілі

колір

Пісочні кольори

матеріал

100% поліамід

****************************************

ПОТ:46 см

Напівобхват стегон: 55 см,

Довжина/крок: 110/82см

****************************************

Заміри можуть мати похибку вимірювання ± 1/2 см

Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд.

Це абсолютно новий одяг!