10.Багато цікавих лотів!Дорогі!Оригінальні!Альпіністські,повсякденні джинси!Органічний котон!

Крок ставки - 20 грн

Ставки приймаються до 11 лип. 19:25

3 ставки


На Кашалоті 2 роки
225 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Дивіться інші мої лоти.В магазинах від 2500 грн.Топ якість!Дивіться заміри.Довжина 102см,крок 78см,висота посадки 24см,пос 53-58см,пояс по 43-46см.Відновлений у 2017 році, Mercury був повністю пристосований для потреб кожного альпініста. Але Mercury були розроблені для будь-кого, а не лише для альпіністів! Вони ідеально підходять для прогулянок на природі, вихідних і навіть як проміжні джинси для міста.Джинси Mercury від 3RD ROCK створені для того, щоб забезпечити необмежений рух під час скелелазіння, бути міцними, зручними та респектабельними для носіння поза скелею. Джинси мають посилену тканину в області колін і попи, промежину з діамантовим огранюванням для додаткової рухливості, додатковий простір для колін для зручності рухів і відмінне використання органічних і перероблених матеріалів.

Еластичний матеріал забезпечує чудовий діапазон рухів – вони ніколи не обмежують під час лазіння. Їм також було досить комфортно при температурах від 3°C (шотландське спортивне скелелазіння в кінці сезону) до 30°C (традиційне скелелазіння в йорданській пустелі). Вони виглядають досить респектабельно, щоб носити їх у цивілізованій компанії, а не лише для скелелазіння, і вони витримали 9 днів безперервного використання на грубому пустельному пісковику з найменшими ознаками зносу.

...і спекотного дня в Йорданській пустелі (© Маса Сакано)

3RD ROCK дотримується екологічних зобов’язань, тому ці штани виготовлені з органічної бавовни. Це похвально, навіть якщо в деяких їхніх маркетингових матеріалах є наївність типу «хімікати шкідливі». Це екологічне зобов’язання також, ймовірно, є однією з причин високої ціни як через дорожчу сировину, так і через готовність клієнтів платити більше за екологічно чистий продукт.

Те, що нам подобається: чудовий діапазон руху, комфорт у широкому діапазоні температур, гарний вигляд, екологічність