1 на вибір)Шимерні кремові тіні для повік Liguid foil LN

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 1 раз

Ставки приймаються до 4 трав. 08:52


На Кашалоті 6 роки
164 лота

Укрпошта, Нова пошта, Ще 1
Передоплата на картку/рахунок, Післяплата
Повернення та обміну немає

Про товар

1 тон на вибір

По ставці можна докупити

Запаковані

Срок до 2025 року

Тон 102 сяючий розовий

Тон 103 сяючий бронзовий

Тон 104 сяючий тауп

Шимерні кремові тіні для повік Liguid foil LN PROТіні для повік з мерехтливим ефектом LN PRO Liguid foil мають ніжну кремову консистенцію з мерехтливими частинками, яка рівномірно розподіляється. Їх можна використовувати в якості бази.

Тіні рівномірно розтушовують, що дозволяє отримати плавні колірні переходи. Їх можна комбінувати із засобами з кремовою консистенцією, відмінно наносяться натуральними і синтетичними кистями. Завдяки спеціальному зволожуючому інгредієнту тіні ретельно доглядають за шкірою повік, не допускаючи їх пересихання. Вони оптимально підійдуть власницям сухої шкіри.Тіні з металевим світінням підійдуть не тільки для денного, так і для вечірнього і святкового макіяжу.

Переваги тіней Liguid foil LN PRO:не скачуються і не забиваються в складочки інтенсивна пігментація дозволяє досягти насиченого відтінку навіть при нанесенні в один шар; створюють ефект сяйва матового металу; швидко висихають, невідчутні на шкірі; стійка формула запобігає розмазування засобу, фіксуючи макіяж на весь день;Спосіб застосування: За допомогою аплікатора або пензлика легким рухом рівномірно нанести на повіки обраний вами відтінок тіней, добре розтушувати. Намагайтеся наносити тіні рівномірно, використовуючи невелику кількість. Використовуйте вологий аплікатор для більш інтенсивного макіяжу.

Вага: 2,5 гр