00172 Силіконовий вібратор для лизання і смоктання , 3 в 1 з 10 режимами вібрації і 5 режимами пульс

Стартова ціна - 700 грн

Бліц-ціна - 700 грн

Крок ставки - 50 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 5 роки
150 лотів

Укрпошта, Нова пошта, Ще 1
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Хочешь скидку 50 грн? Напиши!!!

Если нет желания ждать окончания аукциона и остаться инкогнито, прежде чем сделать ставку, напишите мне , ускорим процесс!

******************

Вібратори для клітора і G-точки, силіконовий вібратор для лизання і смоктання з функцією удару, фалоімітатор 3 в 1 з 10 режимами вібрації і 5 режимами пульсації, еротична іграшка для жінок, та пар фіолетовий

Водонепроникний

3 РІЗНИХ ДВИГУНА

Облизування язиком

Пульсуюча стимуляція, різні відчуття з іншими вібраторами

Сильні вібрації дають більше сексуальних можливостей.

ЕЛЕГАНТНИЙ ДИЗАЙН

Унікальні вібратори для вас: завдяки імпульсній технології ви відчуєте неймовірне пульсуюче задоволення, секс-іграшка для жінок відрізняється від звичайних вібрацій.

Вібратор для точки G 3-в-1: секс-іграшка для пар із 10 режимами вібрації, 5 режимами пульсації та 5 режимами облизування язика. Він створений для стимулювання реалістичного орального задоволення та пропонує багато способів досліджувати всі види розваг. Зменшення шуму становить менше 40 дБ.

Ергономічний дизайн: ви заслуговуєте на цю секс-іграшку для пар. Використовуйте цей язик, щоб облизувати своє тіло, і ви відчуєте, як різні сексуальні партнери облизують ваше тіло. Облизування язиком стимулює точку G, приводячи вас до фантастичних оргазмів у різних режимах.

Приємні для шкіри матеріали та 100% водонепроникність: наша сексуальна іграшка для жінок виготовлена з високоякісного силікону, який гладкий і на дотик схожий на справжню шкіру. Водонепроникна конструкція дозволяє грати у ванні, душі, джакузі або де завгодно. Легко чистити.

***********************

Откройте дверь в мир бескрайнего удовольствия с вибратором-кроликом, предназначенным для максимальной стимуляции ваших самых чувствительных зон. Этот уникальный аксессуар сочетает в себе вакуумную технологию и мощные вибрации, чтобы удовлетворить все ваши желания одновременно. Секрет успеха этого вибратора - в инновационной технологии вакуумной стимуляции клитора. Нежный, но мощный функционал обеспечивает деликатное обхватывание вашей чувствительной зоны, создавая неповторимые ощущения. Вибрирующий стержень, выполненная из гипоаллергенного материала, мягко и уверенно исследует ваши внутренние точки, обеспечивая полноценное удовлетворение. Регулируемые режимы вибрации и вакуумной стимуляции позволяют настроить интенсивность под свои предпочтения, создавая персонализированный опыт. Также игрушка имеет уникальный функционал в виде ударов, которые обеспечат особую стимуляцию, ранее вы такого не испытывали! Доверьтесь надежному вибратору-кролику для исследования вашего удовольствия и удовлетворите самые сокровенные желания! Вибратор обладает 10 различными видами вибраций, 5 видами ударов и 5 ритмами вакуумной стимуляции. Смазка на водной основе поможет вам сделать игру еще приятнее! До и после использования обязательно обрабатывайте девайс антисепткиом для секс-игрушек. Купить вибратор-кролик вы можете в нашем онлайн-магазине с быстрой доставкой из секс-шопа по всем городам Украины. Характеристики: Материал - силикон, АБС-пластик Размеры - 16 см, 8.2 см Источник питания - зарядный USB-кабель Уровень защиты от влаги - IPX5

Цена: 3 750 грн.

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ: Продукция Европейская. Товар оригинальный! Мог использоваться как демонстрационный на витрине магазина, а не по прямому назначению !

Весь товар продается в том виде в котором приехал из Германии.

Тестирование товара минимальное, изучайте описание внимательно, нюансы указываю, дабы потом не было претензий.

В случае невыкупа ставлю отзыв для возвращения комиссии

Не стесняйтесь задавать вопросы,с радостью на них отвечу, могу сделать дополнительные фото.

ЛОТЫ КОМБИНИРУЮ в одну посылку при условии своевременной оплаты лотов, согласно правилам аукциона

Хорошего настроения и удачных покупок!!!Мирного нам неба!!!

Ласкаво просимо на мій аукціон!

КУПУЄТЕ ТЕ, ЩО БАЧИТЕ НА ФОТО.

Привезено з Німеччини. Товар перевірений, новий, робочий

Зовнішній стан та компектація - на фото.

!!!!!ШАНОВНІ УЧАСНИКИ АУКЦІОНУ!!!!!!!!

Цей продукт із внутрішнього ринку Європи і відповідає європейським нормам якості. Перед тим, як зробити ставку, добре подумайте та уважно продивіться стан і комплектацію на фото.

ДЕТАЛЬНИХ ПЕРЕВІРОК НЕ ПРОВОДЖУ. Все, що цікавить, запитуйте до того, як поставите ставку. Тому, будь ласка, без претензій та негативів.

Товар відсилаю після 100 % оплати. Всі комісії (послуги банку) оплачує покупець. Відправляю "Новою Поштою", "Укрпоштою" . Відповідальність за якість доставки не несу. Тому прошу перевіряти посилки при отриманні на пошті.

За невикуп лота виставляю негатив. Не робіть, будь ласка, необдуманих ставок.