00115 Вібратор Vibe Therapy Meridian, рожевий

Крок ставки - 50 грн

Ставки приймаються до 9 лип. 11:33


На Кашалоті 6 роки
20 лотів

Укрпошта, Нова пошта, Ще 1
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Вібратор Vibe Therapy Meridian втілює в собі чарівну ніжність і сексуальність. Його стовбур вкритий вихристими виступами, призначення яких підсилити відчуття жінки під час інтимної близькості. Виконання в пастельному рожевому кольорі внесе дещицю невинності в Вашу бурхливе сексуальне життя.

Стовбур вібратора Vibe Therapy Meridian вироблений з медичного силікону. Цей матеріал оксамитовий і дуже ніжний на дотик. При контакті зі шкірою він не викликає алергії. Також він забезпечує іграшці високу гнучкість і пружність. З силіконовими виробами бажано використовувати лубриканти виключно на водній основі. Інакше іграшка може просто втратити привабливий вигляд.

Повна довжина Vibe Therapy Meridian - 18 см, робоча довжина - 15 см, діаметр - від 3.5 см до 4 см. Всього іграшка працює в 7 програмних режимах: 3 - пульсація, 3 - вібрація, 1 - ескалація (наростаюча швидкість).

Щоб вібратор запрацював, слід заздалегідь придбати 2 батарейки типу ААА. Корпус іграшки водонепроникний, тому водні процедури з в компанії цієї штучки стануть ще приємнішими.

Тип харчування: від 2х батарейок ААА (не входять в комплект)

Водонепроникність: так

Надзвичайно незвичайний і ергономічний дизайн і просте управління функціями, зроблять цю іграшку незамінною для вас!

Догляд та гігієна:

Перед і після використання промийте іграшку в теплій воді з антибактеріальним милом. Можна також обробляти іграшку спеціальними бактерицидними спреями для інтимних товарів, які не містять спирту.

Про виробника

Бренд Vibe Therapy відомий своїми силіконовими вібраторами. Секс-іграшки Vibe Therapy відрізняються витонченим і, в той же час, оригінальним дизайном і витонченими лініями, соковитими кольорами, а також високою якістю. Vibe Therapy виробляє дійсно розкішні стимулятори, багато з яких стали справжніми бестселерами.

-------------------------------------------------------

Упаковка повреждена при транспортировке

------------------------------------------------------

Не хотите ждать окончания аукциона и остаться инкогнито, напишите мне , ускорим процесс!

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ: Продукция Европейская. Товар оригинальный! Мог использоваться как демонстрационный на витрине магазина !

Весь товар продается в том виде в котором приехал из Германии. Коробка может быть примята, повреждена!!!!!! Если на подарок-уточняйте !

Тестирование товара минимальное, изучайте описание внимательно, нюансы указываю, дабы потом не было претензий.

В случае невыкупа ставлю отзыв для возвращения комиссии

Не стесняйтесь задавать вопросы,с радостью на них отвечу, могу сделать дополнительные фото.

ЛОТЫ КОМБИНИРУЮ в одну посылку при условии своевременной оплаты лотов, согласно правилам аукциона

Хорошего настроения и удачных покупок!!!Мирного нам неба!!!