Отзывы Ylaska , стр.6

положительных - 275 отрицательных - 3

Рекомендую чесного, порядного, ввічливого продавця аукціону. Костюмчиком залишилися задоволені. Дякуємо за співпрацю. Гарних Вам продаж та приємних покупців.
LarisaF 3 квіт. 16
Рекомендую чудового продавця аукціону! Гарних Вам продажів та приємних, ввічливих покупців.
gjujhtkjdf 30 бер. 16
Рекомендую! Справедливий продаець та чесний!Успіхів Вам та хороших покупців!
Ariadna 23 бер. 16
Дякую за виграний лот з ауку, а саме - масу для наших маленьких ручок) Продавець чесний, ввічливий. Від співпраці лише позитив, тому звісно РЕКОМЕНДУЮ!
Tany_G 10 бер. 16
НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!! Продавець аукціону, який відмовився продавати лот за виграшну ставку, навіть перейшовши до особистих образ. Цитую : " Не страшно один негативный и 15 позитивных. Думаю правда на моей стороне. А знаете если бы вы сразу согласились на мой первый вариант поверьте продала бы намного дешевле. Но проверка на говнистость показала что моя интуиция меня не подвела." Причому не толерантний та зовсім НЕ ВВІЧЛИВИЙ, хоча так не вважає " Я очень воспитана и можете создавать и показать своё жлобство." Вибачте, за багато слів, всі деталі тут https://kloomba.com/club/post-1883885/
Може комусь буде корисно і вбереже від образливих слів продаця. ЗВІСНО НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!!
Mamylu 5 бер. 16
Чесний а ГОЛОВНЕ ввічливий продавець ауку. "Целовашки!!!!!
tlina 5 бер. 16
Рекомендую чесного, ввічливого продавця аукціону. По курточку прийдемо іще до Вашого магазину ) Дякую за чесність та комунікабельність!!!
Kamelya 29 лют. 16
Рекомендую. Ввічливий, справедливий, комунікабельний продавець. Дякую за посилочку, виграною мною на аукі. Успіхів Вам та хороших клієнтів.
Анна 26 лют. 16
Дуже задоволена з дитиною своєю посилочкою. Сказати, що ми раді, нічого не сказати. Оксанка, майстриня на всі руки. Наш пальчиковий театр - неперевершений. Дякуємо, бажаємо Вам гарних покупців. Звісно - РЕКОМЕНДУЮ! ! ! ☺
Oksana 24 лют. 16
Виграну на аукціоні річ відмовилася продавати. Не виставляйте на аукціон речі з якими важко і жалко розставатися за виграшні ставки, щоб потім знову не включати "режим *" впродовж 3 днів. НЕ РЕКОМЕНДУЮ, будьте обережні та готові до не продажу ЛОТА ЦИМ ПРОДАВЦЕМ!!!!!!
Eluna 22 лют. 16
Чесний продавець. Продала товар за виграну мною мінімальну ставку на аукціоні, при чому написала перша про оплату. Тому продавець на всі 100% справедливий. РЕКОМЕНДУЮ! Дякую Вам за співпрацю і за товар!
Anabella 21 лют. 16
Чесний, розуміючий, ввічливий продавець аукціону. Від спілкування лише позитив. Звісно - РЕКОМЕНДУЮ!
Naduha 15 лют. 16
Чесний, ввічливий, розуміючий продавець аукціону. Рекомендую. Успіхів Вам, гарних клієнтів та успішних преобретінь)!
Azalia 10 лют. 16
Рекомендую, ввічливий продавець аукціону. Дякую за шапочку, думаю на другу вже зробите мені знижку))))
solnze 10 лют. 16
Чесний, справедливий, ввічливий продавець аукціону. Від спілкування один позитив, рекомендую!
MamaTi 9 лют. 16
Дякую за співпрацю. Чесний, ввічливий, справедливий продавець аукціону. РЕКОМЕНДУЮ! Успіхів Вам та гарних клієнтів!
Tatyana2000 9 лют. 16
Дякую за шапочку, вона чудова.Все влаштувало і якість і ціна. Продавець розуміючий, справедливий. РЕКОМЕНДУЮ!
MODIS 3 лют. 16
Товар відповідає описові, швидка відправка. Справедливий, терплячий продавець.
Ronni 2 лют. 16
Дякую продавцеві аукціону!
FEDERAL 2 лют. 16
Відповідальний, чесний, пунктуальний, комунікабельний продавець. Сукня чудова. Дякуємо за співпрацю. Гарних Вам клієнтів та успішних продажів.
Malia 28 січ. 16
Швидка відправка, хороший продавець, кава відповідає описові.
harabara 27 січ. 16
НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!! Продавець аукціону прислав побиті свічки з Днем народження. Розбито дві літери "н", тому що вони були просто запечатані в листок А-4. Хоча продавець обіцяв покласти їх в картон. При чому на моє заявлення, що вони побиті звинуватила мене. Цитую "вы изначально настраивались на то что они вам придут поломанные тк уточняли а они точно не поломаються? никто не спрашивал такое и всем пришли целые." Тому будьте уважні під час взаємодії і довіряти словам цього продавця не можна!!!
Мила 19 січ. 16
Рекомендую. Товар відповідає опису та фото. Залишилися задоволеними.Продавець чесний, справедливий та комунікабельний. Успіхів у продажах та гарних, чемних клієнтів!!!
lollipop 16 січ. 16
Рекомендую, як чесного продавця аукціону. Сподобалося, все як в оголошенні також отримали до замовлення маленький солодкий подарунок)))))))Від співпраці залишилися задоволеними. Дякуємо!!!
Natalka_ 16 січ. 16
Хороший, розуміючий та справедливий продавець аукціону!
ladaalina 15 січ. 16
Дякую за сапожечки. Рекомендую як відповідального, чесного,комунікабельного та справедливого продавця аукціону. Успішних Вам продажів!
karamellka 15 січ. 16
Дякую продавцю аукціону, швидко вислала лот. Все як в оголошенні. Рекомендую!
Dominika 9 січ. 16
Порядна людина і добросовісна. Відноситься з розумінням. Рекомендую!
svetka0807 5 січ. 16