Прикра ситуація

Добрий вечір.Склалася така ситуація,що незнаю що робити...Ми з дочкою живемо за кордоном,іноді приїжаємо додому,там донька познайомилася з сусідською дівчинкою ,вони обмінялися номерами ,коли ми знову поїхали за кордон,вони весь час переписувалися голосовими  ,про що точно я незнаю,слухаючи одним вухом,мені здавалося,що все в межах норми .Але потрібно мабуть було взяти телефон дитини і прочитати.Виявляється з якоїсь причини вони почали сваритися ,ображати та обзивати одна одну.Вчора донька прибігла вся в сльозах,в істериці ,її просто трусило ,я не могла заспокоїти дитину.Виявляється мати цієї дівчинки прочитала цю переписку і записала моїй дитині голосове повідомлення,де погрожувала грубим тоном ,що її в мене заберуть,а мене посадять до в'язниці, визвуть в суд,що вона вичислить де ми живемо за кордоном, подзвонить в службу опіки ,вони прийдуть до нас ,мене заарештують і її віддадуть в дитячий будинок ,а мене лишать батьківських прав.Дитина цьому всьому повірила...До того обізвала мою 9 річну дитину  кон...ю с..ою і прости...кою і сказала,що твоя мама теж  ко...на с...ка і прос..ка.Які мої дії?Що робити в даній ситуації?В дитини стрес.Вона боїться,що до нас дійсно хтось отак прийде .Плануємо їхати через місяць в Україну.Що можна зробити щоб дана особа відповіла за те ,що зробила?

15 комментариев

  • Lydmila408 сегодня в 12:39 10

    Заблокувати ,да і все.
    Ігнор.
    .

  • Lydmila408 сегодня в 12:42 2

    Не сперечайся з дурнем.
    Зі сторони не помітять річницю.

  • Chuchasonya сегодня в 13:04 9

    В поліцію із цим записом. Вам не варто опускатися до іі рівня, а поліція сама все зробить. Пишите заяву і вам далі все самі скажуть що робити. Запис і переписку зберегти, аби вона його не видалила. Моє субєктивне бачення- дебілам треба розповідати, що вони дебіли, бо вони того самі не розуміють. Я би не пробачила....

  • Kowwka сегодня в 13:12 20

    На сам перед почитайте, що писали діти одне одній до того. Через що вони посварилися? Особливо приділіть увагу, що писала саме ваша донька.
    А потім вже по ситуації

  • 2 комментария
  • Chuchasonya сегодня в 13:20 6

    @Julette хотілося би подивитись на вас у такій ситуаціі, коли б якась ліва тьотя вашу дитину називала би так. Діти сваряться- миряться, але мама вирішує спірні питання лише з мамою і ніяким чином не розбирається з дитиною, бо за це можна відхватити і довго-довго лікувати зуби.

  • Cara_Mel сегодня в 16:29 1

    Яка різниця що вона писала. Доросла тьотя перш за все повинна була з матір'ю дівчинки зв'язатися, а не чужих дітей обзивати. Так за це наказують. Вище Вам написали-в поліцію, а там розкажуть вже що, куди і як

  • Cara_Mel сегодня в 16:31

    @Chuchasonya +++++

  • taniaVerbenko сегодня в 13:48 7

    1. Заспокоїти дитину
    Найважливіше зараз — допомогти доньці відчути, що ви її підтримуєте і що вона у безпеці. Поясніть їй, що погрози, які вона почула, не мають реальних підстав і ніхто не має права її лякати чи образливо поводитися. Важливо, щоб вона зрозуміла, що ви поруч і захищаєте її інтереси.
    2. Перегляд переписки
    Якщо є можливість і бажання вашої доньки, спробуйте разом переглянути її переписку з цією дівчинкою. Це допоможе вам зрозуміти суть конфлікту і вирішити, як краще діяти далі. Якщо переписка дійсно містить образи з обох боків, важливо пояснити дитині, що сварки бувають, але таке спілкування є неприпустимим. Однак це також не виправдовує поведінку батьків іншої дитини.
    3. Дії з боку погроз
    Погрози від дорослих — це серйозне питання, особливо коли вони спрямовані на дитину. Навіть якщо конфлікт між дітьми, поведінка дорослих, зокрема матері іншої дитини, є неприйнятною. Збережіть усі голосові повідомлення чи інші докази погроз, щоб мати можливість звернутися до поліції або інших відповідних органів.
    4. Захист психологічного стану дитини
    Важливо звернутися до дитячого психолога, щоб допомогти доньці справитися зі стресом. Це допоможе їй відновити впевненість у собі і зняти тривогу, яку викликала ситуація.
    5. Обмеження контактів
    Якщо конфлікт продовжуватиметься, варто серйозно подумати про обмеження або припинення спілкування з цією дівчинкою та її родиною. Діти не повинні перебувати у такому емоційно напруженому середовищі.
    6. Юридична консультація
    Якщо погрози серйозні, зверніться до адвоката, щоб дізнатися про можливі юридичні кроки. Ви маєте право захищати свою дитину від подібних ситуацій.
    Ваше завдання — підтримати доньку, допомогти їй зрозуміти, що конфлікти трапляються, але ніхто не має права залякувати її чи ображати. Перегляд переписки може допомогти з'ясувати деталі, але головне — це захистити дитину від стресу.

  • OksanKa сегодня в 14:06

    ЩО спровокувало таку поведінку? Що ваша дочка писала?

  • Zhadana сегодня в 14:38 7

    Таку поведінку дорослої людини, яка виховує маленьку людину, насамперед спровокувало каліцтво мозку. Все інше вже другорядне.

  • Chuchasonya сегодня в 15:51 3

    Яка різниця що писала дитина?Якщо навіть там щось неймовірне, то це не значить, що здорова кобилиця має право погрожувати і ображати іншу дитину. Вона може заборонити спілкуватися своій дитині, заблокувати контакт, або зателефонувати мамі і поспілкуватися, навіть на підвищених тонах. Я одного разу викликала поліцію для дяді, який вирішив покричати на мою дитину, що там лєнточки хтось зняв біля перекопаноі ями. Більше дядя на дітей не кричить. Поліціянти були зі мною згодні на всі 100, бо ніякі тьоті і дяді не мають права кричати на чужих дітей, ображати і т.д. В будь-якій цивілізованій краіні за це притягують до відповідальності. Я за те, щоб таких мамаш саджати до вязниці!Я просто уявила таку ситуацію на собі- аж мороз по шкірі. Однозначно: ця мамаша дуже би шкодувала про свій грязний рот...

  • Rouse сегодня в 16:31

    Різне буває. Моїй першокласниці дзвонили з різних номерів дві поганки с. Вмикали похорону музику, казали що вона трупик і їх мама скоро теж. Я і так була на нервах, що донька сама вдома в такому віці, а я на роботі, а тут ще дві терористки. Як дізналася, готова була розірвати обох. І таки виловила. Не пам'ятаю що вже казала, але добряче наговорила. І мені було в той час геть байдуже маю я на то право чи ні. Але після цього вони від доньки відчепилися.

  • Maksi сегодня в 15:20 2

    Який жах, співчуваю! Мати іншої дівчинки не права 100%. Вона не мала права обзивати Вашу доньку.
    Теж були конфлікти та якісь прикрі ситуації з іншими дітьми в школі (як зі сторони моєї доньки, так і зі сторони інших дітей). Але все вирішувалося через дипломатичні діалоги з батьками ішної сторони. Ніколи ніхто не йшов на розборки одразу до іншої дитини.
    Я б в першу чергу розповіла своїй доньці, що мама тієї дівчинки вчинила неправильно, що написала погрози в сторону доньки. Що всі ті погрози не мають ніякої сили.
    Потім треба обов'язково послухати свою дитину та почитати переписку, щоб скласти загальне уявлення з чого все почалося і чому прийшло до того, що маєте. Далі вже б діяла по ситуації:
    - або б дзвонила мамі тієї дівчинки і домовлялася про те, що ситуацію якось треба вирішити і попросила вибачитися перед донькою
    - або таки звернутися за консультацією до юриста і далі вже діяти згідно підказок, які той дасть.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб